GÜLBAHÇELİ
VİP Üye

birkaç resim daha yüklüyecektim açılmış kasa ve işaretler fakat resimler büyük olunca hata veriyor kırptığım halde dahada kırparsam resimler görünmez olacak o yüzden ekliyemiyorum

sende çayır keçisi değil dağ kesi deAllah iyiliğini versin emi la Allah’ın gundisi demezlermi çayır çimen dururken niye keçileri vurmuşsun ot bitmez yere ????
Nazlanma gundi yükle şu fotoları gözümüz bayram etsinnasıl anlayamadımgurban
Oyoyoy ???? bu iyiydi bak gundi adam hemen beli ediyor kendini ????sende çayır keçisi değil dağ kesi de
yüklense itin olur inan yüklenmiyor mg baytı yüksek geliyor her seferinde hatayla karşılaştık yazısı çıkıyor ben ne edem gurbanNazlanma gundi yükle şu fotoları gözümüz bayram etsin
Yönetim nerde bir resim keyfi yapacaz onada mg engeli var ???? Alo nerde bu gundileryüklense itin olur inan yüklenmiyor mg baytı yüksek geliyor her seferinde hatayla karşılaştık yazısı çıkıyor ben ne edem gurban![]()
sanki sen yönetimde deyilde sıradan üyesinYönetim nerde bir resim keyfi yapacaz onada mg engeli var ???? Alo nerde bu gundiler
Ben sarımıyım Heç haberim yok ???? kırmızı işi onlar tek fark sen yaşlısın ben genç ????sanki sen yönetimde deyilde sıradan üyesinilla kırmızımı olmak gerek
![]()
Bi zahmet gundiii ????şu mb işini halledeyim beee
dikkat edin ben siyahım kap kara en yetkili ben oluyom heraldeBen sarımıyım Heç haberim yok ???? kırmızı işi onlar tek fark sen yaşlısın ben genç ????
birbirimizi kandırmayalım ramazan ayında dikkatli bak heledikkat edin ben siyahım kap kara en yetkili ben oluyom heralde![]()
Yeşilsin ve yeşil bir insana bu kadar yakışır gönlü zengin güzel adamsın vesselamdikkat edin ben siyahım kap kara en yetkili ben oluyom heralde![]()
La dino kerkur heliz çıkmış ya ????????????
@GÜLBAHÇELİ tam bir dogaci oldun ????dikkat edin ben siyahım kap kara en yetkili ben oluyom heralde![]()
Anlıyoruz, ama..
Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. DefineNoktası Forum yönetimi.