Dostlar Sofrası kara demlik

Şimdi börek işide bana yabancı branşım mangal daş kebabı çay ???? ne edem nasıl yapam gözleme yapsam ????

Hey maşşAllah Hayırlı yaşasın prenses yigenim dayısına çekmiş çay mangal nerde oda orda ????

Hey maşşAllah Hayırlı yaşasın prenses yigenim dayısına çekmiş çay mangal nerde oda orda ????
mangal hastası
kasap onunde bekleyen kedi gibi
mangal dibinde bekler ????
eee ağacı yaşken eyeceksin Eğitim şart ????

cenderme gelse ne olacak mangal yasağı yokki kime ne yapabilirler piknik serbesttir yeterki alet edevat ortada görünmesin

mangal hastası
kasap onunde bekleyen kedi gibi
mangal dibinde bekler ????
eee ağacı yaşken eyeceksin Eğitim şart ????
he he belli oluyor cocuğu mangalın başında bekletmişsin etleri kendin yemişsin mangal bekleme eğitimi :D

Fırat ustam afiyet olsun, sormak isterim dumana gelen cenderme olur diye hiç endisseleniyor musun yada geldi mi şimdiyece,
Eyvallah gardaş sıkıntı yok önce karakola gider izin alırız ekine bakacaz ağaç budayacaz gibi ve genellikle iki muhabbetten sonra açıkça derim gömü arayacam ve geneli Güler etme dayı der sadece arazide iken bir seferinde özel harekete yakalandık derdimizi anlatıncaya kadar iki gün geçti malum bölge sıkıntılı

Eyvallah gardaş sıkıntı yok önce karakola gider izin alırız ekine bakacaz ağaç budayacaz gibi ve genellikle iki muhabbetten sonra açıkça derim gömü arayacam ve geneli Güler etme dayı der sadece arazide iken bir seferinde özel harekete yakalandık derdimizi anlatıncaya kadar iki gün geçti malum bölge sıkıntılı
canım çok fena çay çekmişti, manzara da güzel olunca resmen eridim bittim çay diye ama korktum valla ateş yakmaya :)

Geri