Yok be abim ne yatması uyku haram oldu bize ????
Hakında hayırlısı gardaş ????aynen ustam, teneke arıyordum ????????
Vealeykümselam Hoş Geldin Reis ustam iyi forumlar diliyorum saygılar.selamun aleykum ustalar.
Aleyküm selam reisim kıymetli ustam nasılsın iyisindir inşallahselamun aleykum ustalar.
Selamunaleyküm sayın ustam tek kelime ile harika,şahane,fevkalade,çok güzel.elinize sağlık saygılar.Çaylar benden börekler özgür ustamdan Ekli dosyayı görüntüle 2338Ekli dosyayı görüntüle 2339
Aleyküm selam ellerinden öperim baş tacısın kıymetli abim ????Selamunaleyküm sayın ustam tek kelime ile harika,şahane,fevkalade,çok güzel.elinize sağlık saygılar.
Ekli dosyayı görüntüle 2340
Yok ustam karbonatı basmışlar çaya para vermeyesin üçkağıt işi ????Ah Ustam Ahhhh bu çikolatalı Çay hani sütlü çay varya hah işte buda çikolatalı çay yaaaaa... yanındaki sarılarda Sarı oluyor ????
Buyrun Afiyet OlsunEkli dosyayı görüntüle 2343
rica etsem bi tabak ta ben alabilir miyim ☺
Deli Çayla sigara iyidir )))) birde börek cörek cıkarma ))) kebabıda ye buralara atma ))) olan var olmayan var ))) Kara demlik odun ateşi definecinin ruhunu açar )))Şimdi börek işide bana yabancı branşım mangal daş kebabı çay ???? ne edem nasıl yapam gözleme yapsam ????