Afiyet olsun kıymetli ustam baş tacı olan sizlersinizEline sağlık usta baş tacısın
Afiyet olsun kıymetli ustam baş tacı olan sizlersinizEline sağlık usta baş tacısın
Eline sağlık abi çayıda içtik müsadenizi istesem yarın yoğun olacak ,kaan ustam duymasın hayırlı geceleriniz olsun.
Bu yaz planimda var bir aksilik olmaz iseHamd olsun çok şükür sen nasılsın merak ettim hala Gürcistan tarafına gidip geliyormusun
Gundi vezir parmağı gibi duran yerin hemen önündeki üst üste duran kayaları gordunmu üstteki emanet gibi duruyor da bunun karsi ni niye bizden sakliyorsun ????Sayın gundiii gardaşlarım ilk baharda ilk bakacağı yerin bir fotosu var gerçeği kötü çekim ama yinede sizin fikirlerinizi alayım Ekli dosyayı görüntüle 933
Gundi vezir parmağı gibi duran yerin hemen önündeki üst üste duran kayaları gordunmu üstteki emanet gibi duruyor da bunun karsi ni niye bizden sakliyorsun ????
Afiyet olsun gardaşım çay içtikten sonra en az bir saat yatmayın ????Eline sağlık abi çayıda içtik müsadenizi istesem yarın yoğun olacak ,kaan ustam duymasın hayırlı geceleriniz olsun.
Dün gece tam kadro muhabbettesiniz..
"Kaan yok haydi toplanalim gelsin çaylar kebaplar modundasınız.."
Ama ben ne yapacağımı biliyorum...Dışardan gizlice izleyecem tam sohbetin ortasinda baskın verecem...
[U]Kamhi Leonard[/U] [U]Deli Fırat[/U] s.a beyler çayı kim ikram ediyor misafire çay yokmu
Kaan ustam buyur soğutma pek kebap sayılmaz ama Kazakistan ın en meşhur yemeğidir.
Ekli dosyayı görüntüle 937
Bismillahhh )))
Biz zor kilo veririz kardaşşşş
Etli butlu usta olduk vala ???? ???? ???? ????
Ya şu kiloyu birazda ben alsam...kendimi bildim bileli 72 - 75
Kaynak ustam buda bir arızamı...
Bende isterem ????Kaan ustam buyur soğutma pek kebap sayılmaz ama Kazakistan ın en meşhur yemeğidir.
Ekli dosyayı görüntüle 937