Dostlar Sofrası kara demlik

Keca kur gibi biz evde oturuyoruz beyfendi unvanimizi elimizden aldı ????????????
Bekleyin beni ey dağlar bu hasret bitecek birgün ????????????

Keca kur gibi biz evde oturuyoruz beyfendi unvanimizi elimizden aldı ????????????
Bekleyin beni ey dağlar bu hasret bitecek birgün ????????????
sen daha çooook oturursun evde millet arazide sen kış gelince çıkarsın garii:giggle:

@aga_0074 gel ustam müfettiş tamam ????????

Mesajı okudum elimi bardağa götürdüm oda bitmiş
Tam kaldırdım balkondan atacaktim son anda caydim
Sen benim ayarlarimi bzouyorsun ????
La vicdansız gundiii ben sizin için bu kadar zahmetlere katlanayım adamlar büyük şehirde çıkamıyor bari gözleri bayram etsin diyeyim sizde bir teşekkür etmeyin çok kırıldım dahada görsel yok size ????????????

La vicdansız gundiii ben sizin için bu kadar zahmetlere katlanayım adamlar büyük şehirde çıkamıyor bari gözleri bayram etsin diyeyim sizde bir teşekkür etmeyin çok kırıldım dahada görsel yok size ????????????
Allah senden razı bizi ekran başında kahir perişan ettiğin için ????????????

Yasaklar kalktığına göre ilk işin seyahat olur vur kendini dağa taşa gundiii ????
3 hafta sonrasına ertelendi ????
Zaten kendim için ne zaman birşeye sebeplensem illa bir aksilik çıkacak
3 hafta sonrası için işimi sağlama almak için bir plan yapıyorum
E yer o planda yatarsa
Birde b plani yaptım ????
diyer planlar Neyse de inşallah işimiz B planına galmaz gundi ????

3 hafta sonrasına ertelendi ????
Zaten kendim için ne zaman birşeye sebeplensem illa bir aksilik çıkacak
3 hafta sonrası için işimi sağlama almak için bir plan yapıyorum
E yer o planda yatarsa
Birde b plani yaptım ????
diyer planlar Neyse de inşallah işimiz B planına galmaz gundi ????
Hayırlısı gardaşlık sende plan bitmez ????

9DA8E61F-6836-4187-B905-E4D533F50F1B.jpegB4F9FE13-43E1-4478-9A3A-4C5FE8CDA3E5.jpeg25A3C002-6460-49F5-82D5-A4571D80F5C7.jpegAC2B9F3A-0A50-475A-8220-3D90B9693452.jpeg4A4A0B67-AB7B-44AA-86F8-5982A674DC4D.jpeg Sondan ikinci fotoya dikkat

Araziye bir mekan bir iş için çıkmadımı gözlerim doğayı ve kara çaydanlıktan başka bir şey görmüyor ???? sonradan fotolara baktığımda ahanda bu neymiş diyon ????????

Geri