Bu varsa palavra hiç yorulma
Yok böyle saçmalıklarla uğraşacak zamanım bile yok dostum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu varsa palavra hiç yorulma
Yok böyle saçmalıklarla uğraşacak zamanım bile yok dostum
Ben yeniyim ???? bilmiyorum ???????? bahçeli abim Tevfik emicem nerdeler
Selamlar sayın ustam bu gibi güzellikleri kacirirmiyim hiç. Missssss gibi kokulu çay Allah derim elinize sağlık çokta güzel.Çay var çayyyy beş dakika sonra demini tutar ????Ekli dosyayı görüntüle 2872
Dayim nasılsın durumun nasıl ????Selamlar sayın ustam bu gibi güzellikleri kacirirmiyim hiç. Missssss gibi kokulu çay Allah derim elinize sağlık çokta güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 2884
Selamünaleyküm. Sayın ustam sizlerle beraber oldumumu çok iyiyim Allahımà şükürler olsun ya siz Nasılsıniz İnşallah iyisinizdir.Dayim nasılsın durumun nasıl ????
yalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyoruz???? bahçeli abim Tevfik emicem nerdeler
Hamdolsun çok şükür dayı bugünlere de şükürSelamünaleyküm. Sayın ustam sizlerle beraber oldumumu çok iyiyim Allahımà şükürler olsun ya siz Nasılsıniz İnşallah iyisinizdir.
Hayır olsun gülbahçeli ustam dünya yalan işleri yalan olabilir ama dürüstlükten vazgeçmek yokyalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyoruz
Dünya sınav yeri Rabbim sınavı geçenlerden eylesinyalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyoruz
AMİNDünya sınav yeri Rabbim sınavı geçenlerden eylesin
Vealeykumselam ben pek iyi değilim neden derseniz şayet dağlara gezmeye gidemiyorum Bol oksijen alıpta çay demliyemiyorum.etrafı sarı. Sarı bakamıyorum. ???????? çünkü gidemiyorum.Selam aleyküm ağalar ne edersiniz herkes iyidir inşallah
Ve aleyküm selam tevfik abi kötüymüş ilgilen ????????Selam aleyküm ağalar ne edersiniz herkes iyidir inşallah
Hayırdır dayım prangami vurdular ayaklarına ????Vealeykumselam ben pek iyi değilim neden derseniz şayet dağlara gezmeye gidemiyorum Bol oksijen alıpta çay demliyemiyorum.etrafı sarı. Sarı bakamıyorum. ???????? çünkü gidemiyorum.
Saygılar.
Evet Ne yazıkki. Malesef.sayın ustam ???? ????????????Hayırdır dayım prangami vurdular ayaklarına ????
Nerelerdesin vicdansız bir ses ver arada bu sefer çok sürdü senin bu arazi hallerin ????Eyvallah kıymetli abim....tesekkurler...ellerin dert tasa gormesin...
anlaşılan kaan selamı kesti arayıp sormaz oldu canı saolsun ne yapalım gelirlerse bizler burdayız onun gibi arayıp sormayan birçok dost dediğimiz kişi var onlarında canı saolsunNerelerdesin vicdansız bir ses ver arada bu sefer çok sürdü senin bu arazi hallerin ????
Evet canları sağolsunanlaşılan kaan selamı kesti arayıp sormaz oldu canı saolsun ne yapalım gelirlerse bizler burdayız onun gibi arayıp sormayan birçok dost dediğimiz kişi var onlarında canı saolsun