Selamunaleyküm sayın ustam bu defineciler dağda oksijen alamaya gittiler.Nerde bu defineciler ????
Aleyküm selam kıymetli abim Varmı bir iz bir işaret????Selamunaleyküm sayın ustam bu defineciler dağda oksijen alamaya gittiler.
???? ???????? yok ustam yok çıkıpta gezemiuorum ???? bir deve kaya vardı tekresimli gerisi gelecekti oda fos çıktı.Aleyküm selam kıymetli abim Varmı bir iz bir işaret????
Canın sağolsun kıymetli abim hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah saygılarımı sonarım baş tacısın???? ???????? yok ustam yok çıkıpta gezemiuorum ???? bir deve kaya vardı tekresimli gerisi gelecekti oda fos çıktı.
Hayden hayırlısı inşallah herşeyde bir hayır vardır demeki sizin için hayırlısı budur rabbim yardımcın olsun kıymetli abimaleyküm selam gurban şükür taşındık 1 haftadır uğraşıyorum bugün işler bitti birkaç eksik var onlarda gelince kurtulacam ev taşıması bir zulüm en sevmediğim şeylerden birisi fakat elden birşey gelmiyor sizler ne alemdesiniz umarım işler yolundadır
Kolay gelsin usta ben de boşladım buaralar biraz. Dünya işlerine kapatırdık kendimizi birazaleyküm selam gurban şükür taşındık 1 haftadır uğraşıyorum bugün işler bitti birkaç eksik var onlarda gelince kurtulacam ev taşıması bir zulüm en sevmediğim şeylerden birisi fakat elden birşey gelmiyor sizler ne alemdesiniz umarım işler yolundadır