TEVFİK

VİP Üye
Selamunaleyküm evet ustam çok haklısınız Doğa güzel, Çaylar güzel, Fırat Ustam'da hepsinden Daha güzel ( Şahane ) Ellerinize Sağlık Saygılar

GÜLBAHÇELİ

VİP Üye
aleyküm selam gurban şükür taşındık 1 haftadır uğraşıyorum bugün işler bitti birkaç eksik var onlarda gelince kurtulacam ev taşıması bir zulüm en sevmediğim şeylerden birisi fakat elden birşey gelmiyor sizler ne alemdesiniz umarım işler yolundadır

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
aleyküm selam gurban şükür taşındık 1 haftadır uğraşıyorum bugün işler bitti birkaç eksik var onlarda gelince kurtulacam ev taşıması bir zulüm en sevmediğim şeylerden birisi fakat elden birşey gelmiyor sizler ne alemdesiniz umarım işler yolundadır
Hayden hayırlısı inşallah herşeyde bir hayır vardır demeki sizin için hayırlısı budur rabbim yardımcın olsun kıymetli abim

Defineci

Administrator
Kolay gelsin usta ben de boşladım buaralar biraz. Dünya işlerine kapatırdık kendimizi biraz