Eyvallah kıymetli abim sende. Başkası beni anlamadı bu formlarda baş tacısın ????
Hoş buldum abim olsun gönüller bir olsun bizde bugün varız yarın yokuz devran dönerhoş geldin gurban biz demliyoz biz içiyoz senden başka çaya gelen yok napalım şimdilik böyle
Eee hep dostları soran ben sen olduktan sonra o dostların ne anlamı var ???? hakkaten sorgular oldum artıköyle gurbanda insanın gözü dostları arar ama gelen yok canları saolsun elbet devran döner bu dünya fani bu gün varız yarın yokuz
Aleyküm selam hoş geldin nasılsın iyisindir inşallahSelamün aleyküm değerli dostlarım nasılsınız
kamhinin birşeyi yok aganın vardı
Rabbim şifa versin inşallah üzüldüm iletişim bilgileri olaydı bir arasaydık
@aga_0074 kıymetli ustam nasılsın iyisindir inşallah hastaların nasıl oldu inşallah iyidirler rabbim şifa versin inşallah
Vealeykumselam Hoş Geldiniz Ağam hoşgeldiniz. Vallahi ozlettiniz İnşallah bir daha bunun gibi ozletmexsiniz.Saygilar.Selamün aleyküm değerli dostlarım nasılsınız
Benimde.benimde.hatta ordada kalasım var.Ve aleyküm selam ben de gelemiyorum ne zamandır. Çok yoğun bu dünya işleri. Bir karavan alıp dağa tepe gezesim var