Kafkasli

VİP Üye
@kafkaslı usta hoş geldin sefalar getirdin
eline sağlık fırat çaylar burcu burcu tütüyo
Kıymetli ustalarım Çay var bahane dost muhabbeti ararız maa????eskilerden kim kaldı kadir kıymet bilen???? Çay var çayyyy @GÜLBAHÇELİ @TEVFİK @Kamhi Leonard @aga_0074 @Kafkasli @kaan5557@dardanos @eski @Cadde @sedegor ve ismini yazmadığı gönül dostları Ekli dosyayı görüntüle 2911
Esselamualeykum dostlarim sevgi ve muhabbetinizden dolayi sağolasiniz
Muhabbetin boyutu maddeye ve dünyalığa dönüştügu icin sohbetlerin pek bir önemi kalmadi artık insanların hakikat ilmi olan ALLAH CC âşki ve ilmine kalp kapıları acması gerek
Eger bu kapıyı açmayan hayattan asla zevk ve muhabbet alamaz gönlünü illahi aska açmalı inanin hamuru tefekurle yoğuran insan o yolda mücadelesini veren insan attığı adimın bile bir gayesinin olduğunu anlar
Mubarek anlayana isteyene bu yolda dersler vermeye hazırim ilmimizin yettiği kadarıyla
Inşallah

TEVFİK

VİP Üye
Muhabbetin boyutu maddeye ve dünyalığa dönüştügu icin sohbetlerin pek bir önemi kalmadi artık insanların hakikat ilmi olan ALLAH CC âşki ve ilmine kalp kapıları acması gerek
Eger bu kapıyı açmayan hayattan asla zevk ve muhabbet alamaz gönlünü illahi aska açmalı inanin hamuru tefekurle yoğuran insan o yolda mücadelesini veren insan attığı adimın bile bir gayesinin olduğunu anlar
Mubarek anlayana isteyene bu yolda dersler vermeye hazırim ilmimizin yettiği kadarıyla
Inşallah
Vealeykumselam sayın ustam sizi görmek ne güzel ne iyi Allah Razı Olsun tabikii sizden birseyler ogrenmek isteriz.İsterim. zaten artık yaşimda bir hayli ileride bu dunyadliklardan hiç birşey istemiyor Allah yatağa düşürüp te.kapıya baktirtmasin .Allah hayırlı bir şekilde Ölümümü Nasip etsin.Sizi çok seven ben.Allah sizinde yokluğunuzu aratmasın.
Sevgi ve Saygılarımla.

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Inşallah
Aleyküm selam kıymetli ustam mübarek eskiden bırak namaz kılmayı abdestsiz yola bile çıkılmazdı merhamet vardı herşeyin başı Allah korkusu vardı ibadetler hakkı ile yerine getirilirdi hak hukuk adalet ve büyüğü saygı vardı büyüğün olduğu yerde bırak ayak ayak üstüne atmayı biz oturmazdık bile ya şimdi ????

Ne ar kaldı ne saygı ne vefa örfümüzü adetimizi unutuk geçmişimize dinimize sahip çıkmadik herşey beş vakit namaz kılmakla bitmiyor hangi ibadetleri hakkıyla yerine getirdik müslüman akrabasında komşsundan ve yaşadığı çevreden mesuldur hani nerde bırak akrabayı kapı komşusunu tanımayan bir topluluk olduk daha bunlar iyi günler biran önce kutsallarımıza geçmişimize örf ve adetlerimize sarılmaz isek çok değil bir sonraki nesil ölüleri bile gömüyecek

Kafkasli

VİP Üye
Hiç Umut yok mübarek Allah muhafaza iyi yere gitmiyor insanlık
Dua edeceğiz mubarek başka care yok
Çunku kıyamet yaklaşıyor adim adim insan hic idrakinde deyil dostum her isan aziğinı ona göre hazırlasin yol uzun Allaha giden sıratı müstakim terk edildi uyduruk ideolojileri, menfaatin üstüne giydirilen davalarin iki yüzlülüğü yol olarak benimsendi . Yönümüz şaşınca yolumuzda şaştı.yön kaybolunca yol kayboldu ...

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Dua edeceğiz mubarek başka care yok
Çunku kıyamet yaklaşıyor adim adim insan hic idrakinde deyil dostum her isan aziğinı ona göre hazırlasin yol uzun Allaha giden sıratı müstakim terk edildi uyduruk ideolojileri, menfaatin üstüne giydirilen davalarin iki yüzlülüğü yol olarak benimsendi . Yönümüz şaşınca yolumuzda şaştı.yön kaybolunca yol kayboldu ...
Kıymet ölüm cennet cehennem hak olandır mutlaka gelecek benim endişem sorumlu olduğumuz yeni nesiller biz bunun cevabını nasıl vereceğiz

TEVFİK

VİP Üye
Selamünaleyküm sayın ustam Allah Razı olsun Elinize sağlık çok güzel bu çaylar.
Evet sayın Gulbahceli ustam doğru bildiniz hani derler ya şaşkın ördek gole götunle dalarmis diye hahhh.işte bende ogle dalıyor um ama bir türlü batamiyorum.???????????????? ama genede Allah şaşırtmasın çok zor.
Saygilar.

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Selamünaleyküm sayın ustam Allah Razı olsun Elinize sağlık çok güzel bu çaylar.
Evet sayın Gulbahceli ustam doğru bildiniz hani derler ya şaşkın ördek gole götunle dalarmis diye hahhh.işte bende ogle dalıyor um ama bir türlü batamiyorum.???????????????? ama genede Allah şaşırtmasın çok zor.
Saygilar.
Aleyküm selam kıymetli abim baş tacısın bizde dostları sorar dururuz ne edem insan görmeyince muhabbet etmeyince özlüyoru arıyor dostları