Dostlar Sofrası kara demlik

La Allah'ın gundisi benim mıntıkama gelirsin niye haber vermesin ????
Pardon nasıl haber verecektim ...????
Bu gelişim Hayri alamet deyildi
Haber versemde haberin olsa da yanına gelmeyi çok ama çok isterim ama temas edemezdim senle sikintliydi bu seferki çünkü ...
Ama bir daha ki sefere şartlar ne olursa olsun
Bir demlik sana bir demlik bana yapacaz ????????

Çay var çayyyy deli gibi çayllar ????Screenshot_2021-08-25-01-26-15-495_com.android.chrome.jpgIMG_20210825_012742.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selaminaleykum çayı yakaladım sagima baktım kimseler yok soluma baktım kimseler yok ne hikmetse çay denildiği veya gördügüm zaman ben bir Hoş oluyorum.:rolleyes::coffee: ama tabikıde yanında sigara oldumu bütün Sarılar sizlerin olsun.gelsin caylaarrrr.
Şaka bir yana sizleri çok seviyorum.Allah kalplerinize göre güzellikler versin.
Saygılarımla.

Selaminaleykum çayı yakaladım sagima baktım kimseler yok soluma baktım kimseler yok ne hikmetse çay denildiği veya gördügüm zaman ben bir Hoş oluyorum.:rolleyes::coffee: ama tabikıde yanında sigara oldumu bütün Sarılar sizlerin olsun.gelsin caylaarrrr.
Saygılarımla.
Cansın güzel insan ????

akşamları arazi oldumu ben olmuyorum siz ben yokken çayları için gitmediğim zamanlar burdayım

Saygılarımla.
Kıymetli abim bizde seni seviyoruz bir kaç gün görmesek arar dururuz saygılar ????

Çayın altını yaktığımızda içimize ısısı,
burnumuza sızısı düşen kim varsa…
Ellerinizden…
Gözlerinizden…
Yüreğinizden…

1630532426842.png

Senin çayın içilir yüreğine sağlık eski ustam

İnşallah ustam buarada nasılsın iyisindir inşallah
Şükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?

Şükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?
Boş ver kim ne derse desin zaten yüreğin deli olmasa idi yaratılan canlılara bu kadar değer vermez sahiplenmezdin olsun varsın millet deli desin

Bu arada Allah razı olsun bende iyiyim Rabbime şükürler olsun deli gibiyim

Geri