Dostlar Sofrası kara demlik

Vallahi on numara ekip olur biri sürekli arazi biri saate bir kitlenir ben çaydanlık başından ayrılmam al sana ekip ????????????
biz yani bu ekip araziye çıkacak olursa k
yok yedi tutmamız lazım
kazma kürek çalışacak yomyeci
çay varken bunların hiç biri kazmaz ah anda buraya yazıyorum denemesi bedava ????????

Kiymetli firat ve gulbahceli abilerim eski köye yeni adet olurmu..
bu ne simdi...
nerde karademlik.. :)
Karademilk çayı olmasa içmem la birkere kimyaya aykırı temiz pak çaydanlık bende zehirlenmeye sebeb olur alışık değili demilk ıslı olacak simsiyah böyle olmazzz

Bir ev sahibide sensin
sanki ben gelin sen kaynaymis gibi hep buyrukta bulunacağına
bi ikramda sen buyur
ben en azindan senin gibi porselen demlik kullanmıyorum ????????????????????????
Allah senide her daim güldürsun...

yok yedi tutmamız lazım
çay varken bunların hiç biri kazmaz ah anda buraya yazıyorum denemesi bedava ????????
kardeşim çay varken kazma işi olurmu önce çay bitsin sonra kazma işine bakarız;)

Vallahi hayal ettim...hepimiz arazide ortak iş yapiyoruz...kafalari vermisiz herkez bilgisini konusturuyor...sohbet muhabbet...üf...süper...

bir insanın adı çıkacağına canı çıksın demlik kayıptı bulundu ama
yenisi de olsun dedm ????
???????????????????? bir gece buyunca demlik aramıştı vallahi sonunda yeğenimin uyuncakları içinde çıkmıştı Allah iyiliğini versin emi Allah’ın delisi ????????????????????

Vallahi hayal ettim...hepimiz arazide ortak iş yapiyoruz...kafalari vermisiz herkez bilgisini konusturuyor...sohbet muhabbet...üf...süper...

Nekropola bir saat içinde tüm kaynakları atarım
gerisi gırgır şamata :)

bizim çankırılı
ula buldum kapağı bir sevindim diyor iki dakikada tüm hayelleri kurdum bitirdim

eee
ne çıktı

heç
buda bizim gibi züğürtmüş dedi ???? ???? ????

çay olmassa sohbet olmaz sohbet olmassa site olmaz onun için sen çayı toptan al ucuza getir;)
Iki şeyden asla geçmem
1 çay markası Çaykur kamelya mavi paket olanı
iki yağ bu ikisi damak zevkidir asla değişmez bizim evde

yok yedi tutmamız lazım
Çaylar bende malum yaşlandım artık ????

Geri