Dostlar Sofrası kara demlik

34DC3636-D71D-40F7-AC5E-E6D9A73290C3.jpeg Aynı işaretten üç yerde var ne olabilir tesadüfü veya doğal olamaz

Son düzenleme:
Görür şehrin girişine yakın fotoyu çektiğim yerde şehre giden yol
bir kerede leb demenden leblebi de be kardeşim ...!
sal keçileri bu kayalıklara
peşine gidiyorum diye ciki ver sende alla alla ....????????????

bir kerede leb demenden leblebi de be kardeşim ...!
sal keçileri bu kayalıklara
peşine gidiyorum diye ciki ver sende alla alla ....????????????
Allah iyiliğini versin emi la Allah’ın gundisi demezlermi çayır çimen dururken niye keçileri vurmuşsun ot bitmez yere ????

Gundi bu işareti daha önce gördünmü ne olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 1116 Aynı işaretten üç yerde var ne olabilir tesadüfü veya doğal olamaz
Gundi sizin cizdiklerinizi bu mesafeden dogal mi iscilikmi ne olduğunu çözmek yada kesin birsey söylemek benim harcim deyil
Ama senin burda en altta daire içine aldığının sağ Tarafındaki toprak kısım Bana Çok Şüpheli geldi ..
1 ya yukardan kopan kaya parçalarıyla toz birinkitisi
yada orası kapanan bir giriş
eğer ki yukarıdakiler iscilikse En ideal giriş bahsettiğim kısmındadır...

@kaan5557 gundisi gel bak deliler toplandı

burası seni aşar çalışma yapman için Süpermen olman lazım sen yatık koltuk veya lalenin oraya bak ;)

burası seni aşar çalışma yapman için Süpermen olman lazım sen yatık koltuk veya lalenin oraya bak ;)
dino git su laleyi sok bir saksiya koy gönder gulbahceli ustaya yoksa yakani kurtaramazsin ????????

Hep bu resmi ara ara atmisimdir
kimse resimdeki ayrıntıyı fark etmedi ????
19d934f0-1fcd-45ab-b70d-73aae155f61d.jpg

dağda taşta boşuna gezme bulacaksa şöyle bir işaret bul sende kurtul ordan sonra işi gücü bırakır dağlardan inmessin
_DC12064.JPG

Ters lale gidene kadar sular en iyisi soğanını bulup gönderem yoksa çok kızar bana
Topragiyla beraber gitse birsey olmaz diye cem ama
Gideceği yerde yine yaşamaz
O bizim topraklarda yetişiyor sadece ????

Ters lale gidene kadar sular en iyisi soğanını bulup gönderem yoksa çok kızar bana
sakın ha orda dursun yada sökersen bahçeye dik saksıda büyümez ben yüzlerce lale sovanı dağıttım arkadaşlara şimdi apartmanda saksıda süs biberi yetiştiriyorum o iş bahçeli evdeykendi

Geri