Kamhi dino geldinmi
Amin inşallah Aynen kıymetli ustamMaşalllah Allah nazardan saklasın. Hayat çok kısa ve güzel
sana çay kalmadıGecmi kaldım yine ????
ustam bazen hayvanlar insanlardan daha yakın oluyor onları koruyup bakmak sevaptır sen devam et kim ne derse desinŞükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?
O deli yokmu o deli canın sağolsun ustam ????sana çay kalmadı
fırat hepsini içmiş bize kalmamışO deli yokmu o deli canın sağolsun ustam ????
Az önce usta aklımdan geçti, Allah acil şifa versin, haber alabilirseniz memnun oluruzbu arada sunnset ustayı araştırıyorum durumu nasıl diye öğrenirsem haber veririm
Ulaşabildinmi bir haber alaydık hata bir iletişim nomarsı varsa bana yazınbu arada sunnset ustayı araştırıyorum durumu nasıl diye öğrenirsem haber veririm
ne yazık şimdilik yok sohbette birisi yazmıştı ulaşabileceğimiz tel varmı diye sormuştum tel yasakmış beynini etkilediği için vermediydiUlaşabildinmi bir haber alaydık hata bir iletişim nomarsı varsa bana yazın
hemen geliyor???? bahçeli abim bir çay demlede içelim
Kamhi gundisine çay yok????hemen geliyor
vermessek küser bi bardakta ona verKamhi gundisine çay yok????
Niki neydi ben bir bakayımne yazık şimdilik yok sohbette birisi yazmıştı ulaşabileceğimiz tel varmı diye sormuştum tel yasakmış beynini etkilediği için vermediydi
Sen nedersen odur abivermessek küser bi bardakta ona ver
niki tevhid diNiki neydi ben bir bakayım