Dostlar Sofrası kara demlik

Moderatör tarafında düzenlendi:
???? bahçeli abim Tevfik emicem nerdeler

Son düzenleme:
Selamünaleyküm. Sayın ustam sizlerle beraber oldumumu çok iyiyim Allahımà şükürler olsun ya siz Nasılsıniz İnşallah iyisinizdir.
Hamdolsun çok şükür dayı bugünlere de şükür

yalan dünyanın yalan işleriyle uğraşıyoruz
Hayır olsun gülbahçeli ustam dünya yalan işleri yalan olabilir ama dürüstlükten vazgeçmek yok
Belki ara ara bizi müşkül edip.dostlara mahcup edebilir ama yinede telafisi olmayan birşey yok ustam Ve selam..????

Selam aleyküm ağalar ne edersiniz herkes iyidir inşallah

Selam aleyküm ağalar ne edersiniz herkes iyidir inşallah
Vealeykumselam ben pek iyi değilim neden derseniz şayet dağlara gezmeye gidemiyorum Bol oksijen alıpta çay demliyemiyorum.etrafı sarı. Sarı bakamıyorum. :unsure: ???????? çünkü gidemiyorum.
Saygılar.

Vealeykumselam ben pek iyi değilim neden derseniz şayet dağlara gezmeye gidemiyorum Bol oksijen alıpta çay demliyemiyorum.etrafı sarı. Sarı bakamıyorum. :unsure: ???????? çünkü gidemiyorum.
Saygılar.
Hayırdır dayım prangami vurdular ayaklarına ????

Nerelerdesin vicdansız bir ses ver arada bu sefer çok sürdü senin bu arazi hallerin ????
anlaşılan kaan selamı kesti arayıp sormaz oldu canı saolsun ne yapalım gelirlerse bizler burdayız onun gibi arayıp sormayan birçok dost dediğimiz kişi var onlarında canı saolsun

anlaşılan kaan selamı kesti arayıp sormaz oldu canı saolsun ne yapalım gelirlerse bizler burdayız onun gibi arayıp sormayan birçok dost dediğimiz kişi var onlarında canı saolsun
Evet canları sağolsun

Geri