Dostlar Sofrası kara demlik

Eyvallah kıymetli abim sende. Başkası beni anlamadı bu formlarda baş tacısın ????

Geldim abim çay var derde ben gelmezmiyim

hoş geldin gurban biz demliyoz biz içiyoz senden başka çaya gelen yok napalım şimdilik böyle

gelmeyenlerin keyfi bilir;)

öyle gurbanda insanın gözü dostları arar ama gelen yok canları saolsun elbet devran döner bu dünya fani bu gün varız yarın yokuz

öyle gurbanda insanın gözü dostları arar ama gelen yok canları saolsun elbet devran döner bu dünya fani bu gün varız yarın yokuz
Eee hep dostları soran ben sen olduktan sonra o dostların ne anlamı var ???? hakkaten sorgular oldum artık

kusura bakma hala oğlu aradı onla konuşurken bakamadım mesaja ben artık aramıyomda sormuyomda beni arayıp soranı arıyom bundan sonra böyle;)

Selamün aleyküm değerli dostlarım nasılsınız

şükür biz iyiyiz seni sormalı

bir kayboldun pir kayboldun

Biz sorarız sizleri eski dostları birde geldiğinizde veya gördüğünüzde bir cevap yazmanızı hak ediyoruz sanırım
kamhinin birşeyi yok aganın vardı
Rabbim şifa versin inşallah üzüldüm iletişim bilgileri olaydı bir arasaydık
@aga_0074 kıymetli ustam nasılsın iyisindir inşallah hastaların nasıl oldu inşallah iyidirler rabbim şifa versin inşallah

Çay var çayyyy sabah gelen olursa çayı hazır ????IMG_20210904_215811.jpg

Ve aleyküm selam ben de gelemiyorum ne zamandır. Çok yoğun bu dünya işleri. Bir karavan alıp dağa tepe gezesim var :D

Geri