oofffffffffff offfff her biri muhteşemmm eline sağlık bayram ettim burda vallaha
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGözlerine nurmu indi
Sarı kız her zaman çekici olmuştur.
Bizim neyimiz eksik Allah büyüktür herkeze nasip olsun.
masaüstünde de birşey yok ???? ???? ????@aga_0074 hele bulam bi
Üzerine "Ustası kaynak atmıştır" diye yazı yazdıracam ????
Erkeğe altun caiz değil bilirem fakat yazıda bir beis yok ))
Evet agam benimde favorim bu...aslinda bundan daha guzelleri var ama hayvan ve kadin resimleri yuzugu takma noktasinda sıkinti...
Evet agam benimde favorim bu...aslinda bundan daha guzelleri var ama hayvan ve kadin resimleri yuzugu takma noktasinda sıkinti...
Benim nazarımda en güzeliii
Cebimde olanıdır ????
Cepte yok
Ahanda masaüstünde akşama kadar bakış hatta karşılıklı öpücük att ama boşşş ???? ????
deme lo öyle zoruma gidiiiii haaa....wallah sen böyle yaparsın inada binerim bu kışın ortasuında kaya mezarı açarımBenim nazarımda en güzeliii
Cebimde olanıdır ????
Cepte yok
Ahanda masaüstünde akşama kadar bakış hatta karşılıklı öpücük att ama boşşş ???? ????
öyle deme dostum yokluuuukkkkk yokluuuuuukkk sen ne anlarsınyüzükle platonik aşk...o ha daha neler !
öyle deme dostum yokluuuukkkkk yokluuuuuukkk sen ne anlarsın
yüzüğü verecek var da yüzük yok ???? ????Agam dostum yokluk ne?...
Yüzük mü yok...
Yüzüģü verecek kimsemi yok...
problem yok agam...sıkı bir çalısmayla bir yaz döneminde sen bu yüzuklerden bulursun...yüzüğü verecek var da yüzük yok ???? ????
yeminle senin mesajını görmeden önce aşağıya inip şöyle yazmayı düşündüm
????Evet agam benimde favorim bu...aslinda bundan daha guzelleri var ama hayvan ve kadin resimleri yuzugu takma noktasinda sıkinti...
deme lo öyle zoruma gidiiiii haaa....wallah sen böyle yaparsın inada binerim bu kışın ortasuında kaya mezarı açarım
dostum olurda denk gelirsem imkansız ama farzet geldimEvet dostum hayvan resimleri olan resim tablo..yada heykelcik gibi süsleme eşyalar ev icinde olmasi rahmet bereket meleklerine zul gelir...bizim inancimizda bu vardir...bu nedenle islam medeniyetinde bu tarz resimlerin yapilmasi yada ev duvarlarini suslemesi yoktur...kaldiki kadin ciplak resimli bir yuzugu parmagima takmam...hatira olarak kapali bir yerde saklarim ama ...