Sedegor üstat yardımın lazım yardımcı olurmusun

Siirtli

Azimli Üye
Şuraya birkaç yeni foto eklesen daha sağlıklı yorum gelir Gardaş tünel ikiye ayrılıyorsa sola hiç bulaşmayın sağa doğru çalışın bir ha tuzak yokmu olabilir bunun için tecrübeli ustalar gerek siz yapacaksanız tedbirli çalışın örnegin her bir metrede bir sağlam ve uzun bir araç kullanın mümkünse foto görelim

Ekli dosyalar

• FD7CAEDA-3130-4110-9C3A-69507BEE3299.jpeg
    FD7CAEDA-3130-4110-9C3A-69507BEE3299.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 10

sedegor

Yetkili
Klasiktir zaten bir deredir dogudan batıya dogru ve suda vardır o derde. Senin ugraştıgın yerde bu derenin kuzey yamacında ama güne bakan yüzündedir.

Hiç iyi yapmamışsın o tünelleri bulduguna kaç kamyon toprak cıkardıgını yazsan burda kimse inanmaz belki. Ve daha kaç kamyon toprak var tahmin edemezsin . Daha yolun yarısında degilsin. Actıgın tünelin biri tam doguya digeride kuzeye gidiyor demi ? Tünelin birini büyük ihtimal atladın oda güneye gider ama çok kısa bir tüneldir aslında seni hemen bir odaya atacak tünelde odur bir şey var yada yok. Sen şimdi ilk girişin altınada hiç ugraşmadım deme sakın ?..

Kısacası zor kardeşim orası çok tecrube isteyen bir yer ve sadece mezarlık alana ulaşırsın ilerde mal odası olurda oda can alır.

Yönlendirmeyle gidemezsin resimle kimseye cözdüremezsin. Bende konulara yorum yapmıyorum ısrar ettin sonunda konu açtın böyle oldu. Oranın tuzagıda olur nerde bilmem her sistemde aynı yere kurulmaz. Acemi bir sadece can vermeye gider mal alamaz ordan. Kazanması kolaydır kürekle alınır ama aldıgın topragı dışarı atmazsan ne yaptıgını bilemezsin. Sana zamanda vereyimmi )))) ben ilk rasladıgımda öylesi yapıya cok acemiydim ve tam altı yıl ugraştım.

Siirtli

Azimli Üye
Ustam daha önce kardeşime yazmıştınız yaklaşık 1 yıldır dokunmadık bu gün gittik oraya fotoğraf ve videolar çektim sizin gibi bir ustanın yardım olmadan girmem ama gece gündüz hep aklımda

Siirtli

Azimli Üye
Ustam giriş altıyla hiç uğraşmadım direk tüneli boşaltmayla başladık sonra iki tüne geldik siyah toprak vardı siyah toprağı poşete koydum kardeşim ozamanlar sizinle iletişim kurmuştu ozamanda beri öylece kaldı

sedegor

Yetkili
Ustam daha önce kardeşime yazmıştınız yaklaşık 1 yıldır dokunmadık bu gün gittik oraya fotoğraf ve videolar çektim sizin gibi bir ustanın yardım olmadan girmem ama gece gündüz hep aklımda
Kardeşinede aynısını yazmışımdır uzak dur demişimdir muhtemelen.

Evet aklından cıkmaz gece gündüz ceker seni orası ama benim gercekten fikrime deger veriyorsan uzak dur. Gercekten acemi kişilerin yapacagı iş olmadıgı gibi zaman isteyen bir iş. Harcadıgın zamana degecekte bir iş degil bence tabii biraz sans işi her yerde aynı şey olmaz ama her insan aynı zenginlikte degil ama..... ugraştıgın yer define gömü için degil yani mezarlar var orda. Bak ilk girdin yerden yürü dışardan 36 adım at hala O noktadasındır. O 36 ya bile boşuna ugraştın.

Yani böyle yazıyla ciziyle olmaz kardeş. Elimden gelen tek şey seni uyarmak. En degerli define insanın canıdır. Her delige el uzatılmaz sağlıcakla kalın.

Siirtli

Azimli Üye
Üstat borç gırtlağa dayanmış her gün avukat lardan bıktım zaten fakir adam ölmüş sayılır son şansım burası fazla mal gözüm yok küçükte olsa bulmam lazım gözü kararttık girecez valla yardımcı olsan minnettarız olmasanda canın sağolsun

oymak beyi

Moderator
Üstat borç gırtlağa dayanmış her gün avukat lardan bıktım zaten fakir adam ölmüş sayılır son şansım burası fazla mal gözüm yok küçükte olsa bulmam lazım gözü kararttık girecez valla yardımcı olsan minnettarız olmasanda canın sağolsun
ustam Allah ferahlık versin inşallah kurtulursunuz borçlarınizdan. ben sedegor ustanın başka bir sitede daha eskiden kardeşim dediğiniz kişiye uyarıda bulunduğunu, tehlikeli olduğunu söylediğini çok net hatırlıyorum. bir de aynı zamanda daha kolayda, bir yer tarif etmişti kardeşinize, onu rahatlıkla alabilirsin, ilerlemek çok tehlikeli demişti. tunelin sonuna kadar değil de sedegor ustanın daha kolayda size yetecek kadar var ona yönel ötesine gitme dediği yere yoğunlaşsaniz daha iyi olmaz mı

oymak beyi

Moderator
hah işte ustam. sedegor usta size yada kardeşinize üç yer söyledi biri magranın girişinden bahsettiği sizin hatirlamadiginiz yer. diğeri bulaşmayın uzak durun tehlikeli diyerek uyarıda bulunduğu yer, üçüncü ve gözden kaçan ama benim aklımda olan yer. ( sedegor usta efsanesiniz) ustam işte üçüncü yer de bu çok uzak dediğiniz dere ile magranın girişine yakın olan derenin birleştiği bir nokta var

oymak beyi

Moderator
İyi kayda almışsın ben unuttum yazdıgım şeyi mübarek )))
okumadığım yazınız kalmadı ustam, sizin gibi Bi cevheri niye banladiklarini hala anlamadım. ben sağlığınızdan ve hayatta olup olmadığınızdan endişe ediyordum. hayatta ve iyi olduğunuzu görmek çok iyi..

sedegor

Yetkili
Kardeşim kolay bir şey olsa inan yazarım şuradan gir burdan cık diye. Zaten biraz daha ugraş genişleyecek daha orası ne demek istedigimi anlarsın gözünle gördügünde. Olanı bulmanı isterken bir insanı ölüme göndermenin ne demek oldugunu bilene zor.

O avukata bir gün borcunu ödersin ama inan ordan cıkaracagınla asla.Alacak verecegi beklemez define bulupta borç ödenmez. Olursa hiç ummadıgın beklemedigin ihtiyacın bile olmadıgı bir günde bulursun. Banka sandın heralde orayı )))

Yapacaksan illa. Tünelin kuzeye gidenine ugraşma. Direk doguya gidene ugraş. Bak sana metrajda vereyim resimlere yeni baktım. Dogudan toprak altında kapalı bir tünel göreceksin onbeş yirme metre temizlik yapman lazım ama.

O girişe geldiginde mezar kokusu gelir kesik kesik ama agır bir kokudur. Meyil artar yüzde 35 meyille aşagı inersin kırma taşlar ve dolgu taşları görürsün işte orda çok dikkatli ol. Solda mezarlar olacak tabana indiginde şansına. Ölüm riski yüzde doksan mal bulma sansın yüzde on kadar. Kuzeye gidersen yaşama ihtimalin sıfır cıkıp bir yüksek binadan at kendini daha iyi.

Girişe ugraş altadıgın var almadıysan alanda burda aldım demez. Bu iki tünele gelmeden güneyde burda tünel giriş olmaz dedigin yerdede oda var orayıda es geçtiniz. Aşagıya dereye hiç inmediniz zaten. Nasip işi birader Allah isterse verir. Bu işte hırsa kapılmak iyi degildir.

Beni yine konulara yorumlara bulaştırdın ya ))) kendi halimde bir köşede aklıma geleni yazıyordum arada kimseye bulaşmadan.

Son düzenleme:

sedegor

Yetkili
okumadığım yazınız kalmadı ustam, sizin gibi Bi cevheri niye banladiklarini hala anlamadım. ben sağlığınızdan ve hayatta olup olmadığınızdan endişe ediyordum. hayatta ve iyi olduğunuzu görmek çok iyi..
Beni kafayı yedi diye banladılar akıllılar heralde. Dünya düz dedim inanmadılar ))) halbuki daha dün dünya yuvarlak diyeni idam ediyordu bu zihniyet ))) iyi yaptılar ama ellerine saglık kim banladıysa ))) belki beni sahsımı degil sadece Sedegor nikini banlamak istediler ama yazan kalem sahipsiz olmuyor yazmıyor. Başka bir nick ile yazsam olmazdı. Neyse boş ver insanların kendine göre hesapları var işte. Küfür bilmezdim onuda ettirdiler banlanma sebebim kimi yerde Siyasi Sisteme sitem kimi yerdede Argo içerikli makaleymiş ))) Umrumda degil.
Kazancım hiç olmadı kaç defada sorguya cekildim bir başkasına yardım olsun diye yazdıgımdan. İyilikten maraz dogar. Nokta söylemişiz adam gidip kazmış haberim yok. Ama gelip yaptıgın iyilik seni bir yerde buluyor işte. Boş konuşup yazan korkmasın bir şey olmaz zaten sallıyor. Doluya konuşanı nerde olursa olsun buluyorlar. İlkinde havalimanında aldılar, yardım ettigim kişiyi vallahi hiç görmemiştim adam zengin olmuş bizim ismimiz ortada )))) yani haddini ve iyilik olsun diye yazdıgını her zaman tartacaksın. Kimse kimseyi korumuyor hatta Allah razı olsun bile demiyor. Her satırda bir adres var sanmaki ulaşamazlar.

Son düzenleme: