oymak beyi
Moderator
düz dünya dedikleri zaman gülüyordum Bi ara, ama biraz kulak verince mantıksız konuşan bir kişi bile duymadım. sizin de böyle iddia da bulunduğunuzu duyunca sevindim açıkçası bu konuda ki düşüncelerinizi inşallah Bi konu açarak paylaşırsanız ihya ederseniz bizi üstadım. aslında iyi olmuş sizi banladikları öyle olmasaydı böyle olmazdı ileri geri konuşan yöneticilerin arasında verimli olmazdı zaten, burda ki ustalarimiz yöneticiler hem çok yardımsever hem anlayışlı hemde diyaloga açık, artis cümle kuran olmadı daha saolsunlar. sizi de seviyorlar sayıyorlar. bence çok harika bir noktaya geldi site. emeklerinin karşılıklarını da alırlar inşallah . saygılarBeni kafayı yedi diye banladılar akıllılar heralde. Dünya düz dedim inanmadılar ))) halbuki daha dün dünya yuvarlak diyeni idam ediyordu bu zihniyet ))) iyi yaptılar ama ellerine saglık kim banladıysa ))) belki beni sahsımı degil sadece Sedegor nikini banlamak istediler ama yazan kalem sahipsiz olmuyor yazmıyor. Başka bir nick ile yazsam olmazdı. Neyse boş ver insanların kendine göre hesapları var işte. Küfür bilmezdim onuda ettirdiler banlanma sebebim kimi yerde Siyasi Sisteme sitem kimi yerdede Argo içerikli makaleymiş ))) Umrumda degil.
Kazancım hiç olmadı kaç defada sorguya cekildim bir başkasına yardım olsun diye yazdıgımdan. İyilikten maraz dogar. Nokta söylemişiz adam gidip kazmış haberim yok. Ama gelip yaptıgın iyilik seni bir yerde buluyor işte. Boş konuşup yazan korkmasın bir şey olmaz zaten sallıyor. Doluya konuşanı nerde olursa olsun buluyorlar. İlkinde havalimanında aldılar, yardım ettigim kişiyi vallahi hiç görmemiştim adam zengin olmuş bizim ismimiz ortada )))) yani haddini ve iyilik olsun diye yazdıgını her zaman tartacaksın. Kimse kimseyi korumuyor hatta Allah razı olsun bile demiyor. Her satırda bir adres var sanmaki ulaşamazlar.