Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
odanın içini iyce kontrol ettinizmi bir işaret veya emare varmı sedegor usta gelirse o açıklar tünellerden anlar ben pek tünel işinden anlamam genede araştırıyım fırat usta anlıyordur cevap verir
usta peki siz emin misiniz buranın tunelin girişi olduğundan, eğer eminseniz ilk iki metre yi iyi inceleyin. ilk iki metrede tavanda yanlardan yada zeminde, işaret, oyuk yada bosluk bak, mutlaka olması lazım, eğer bunlar yoksa dikkatli Bi şekilde ilerle
Abim benim ilk günden beri ben boşaltıyorum elenmiş toprak videosu var bende işaret falan yok tünelin girişi toprak boşalttığımız yerdir önünde botan çayı geçer güneş doğduğunda buraya vuruyor
gurban şimdi biz ne desek boş belki eski sığınak olabilir kapatılmış veya gizlenmiş mallar için olabilir senin yapacağın tetbirli bir şekilde ilerlemek çökmelere filan dikkat edin önce can anlayan ustalar gelseler cevap verirlerde ortalıktan kayıplar