Sedegor üstat yardımın lazım yardımcı olurmusun

Şuraya birkaç yeni foto eklesen daha sağlıklı yorum gelir Gardaş tünel ikiye ayrılıyorsa sola hiç bulaşmayın sağa doğru çalışın bir ha tuzak yokmu olabilir bunun için tecrübeli ustalar gerek siz yapacaksanız tedbirli çalışın örnegin her bir metrede bir sağlam ve uzun bir araç kullanın mümkünse foto görelim

Ayrıca sormayı unuttum etrafta havalandırma deligi varmı

Şu anda bir oda ve iki tünel var 20 metrede toprak dolu onlarda öylece bıraktık
Selamun aleyküm 2 oda , 2 tünel var demişsiniz bu tünel ayrı ayrımı yoksa bir girişten bu tünel 2 yemi ayrılıyor.?bu tek resimle birşey anlaşılamadı daha geniş ve bol resimlere ihtiyaç var saygılar

Aleyküm selam ustam bir tünel girişi var toprak dolu sarı sarı toprak dolu biz boşaltık 20 metre boşaltık sonra bir oda ve tünel ikiye ayrıldı ve odanın iki yerinde simsiyah toprak vardı siyah toprak yuvarlak ve leğen büyüklüğündeydi diğer siyah toprak küçük tepsi şeklinde ben siyah toprak gördükten sonra tuzak olur diye bir senedir ellemedik oraya

siirtli senin video vardı yüklesende ustalar bakıp yorum yapsalar daha iyi olur bence

Ustalar bu video geçen seneden daha tünelin 10 metresindeyken çekmiştik

Video yükleme yapamıyorum bilmiyorum nasıl yükleniyor olmuyor

videoyu yutuba yükle ordan linki kopyala buraya yapıştır

O video ama başka video daha var bende bu video da 2 tünele gelmiştik

video geçen seneden kalma başka video da var

Tünelin başlangıcı ve sonu çizdiğim şekildeki mi5219CF98-A6C0-4F3D-BA38-D906E89B8E3F.jpeg

Selamunaleyküm Ben olsam Sağ tarafdan devam ederim.sizede kolay gelsin Saygılar

Evet ustam

Sağdan dikkatli bir şekilde devam edin şimdilik Sola hiç bulaşmayın ayrıca yeni çekim video varsa yükle bakalım mümkün ise videonun 0.33 sn sindeki tavan görüntüsünü net ve daha ağır çekim görecek şekilde olsun

Ustam sağ tünel çok dar insan zor doğar sol tünel gayet geniş bileğiniz olsun siyah toprak dikkatinizi çektimi çok az tabak şeklinde kumun üstüne dökmüşlerdi

tuzaklar genelde solda olur onun için sağtaraftan diyor fırat usta

Ustam yeni fotoğraflar şimdi yükleyecem uzaktan yakından içerden

Geri