Şu videoya bir yorum atar mısınız arkadaşlar?

Defineci

Administrator
Puanları 92
Solutions 0

Youtube'da gezinirken denk geldim. Sizin yorumlarınızı da merak ettim arkadaşlar.

usta daha önce başka bir yerde başka bir video yu uydurma djge konuşuyorlar Di. bende bu herifin diğer videosunu attım, taşlar yosunlu falan gerçek sanıyorum, hu damı sahte diyerek. adamlar en sahtesi bu zaten dediler ????????

Yaaw benim aklıma şu geldi ilk önce millet bi yer bulup çözmek için 2 3 4 sene veriyor. Bu adam video çekecek kadae yeri nerde buluyor dedim ????

sahtekar, uydurma, kurgu falan ama adam iyi iş çıkartıyor usta. o kayalar, o şekiller falan tek başına oscarlik performans bence

Adam da bundan zevk alıyor ki :) kimseye zararı yoksa eğlensin gariban :)

Dizi çeksinler buna iyi sallıyor ????

Son düzenleme:
Defineci degil, yutuber bunlar.

selâmumaleyküm, tüm ustalarım güzel. Yorumlar yapmışlar ben ne söyliyeceğimi bilemedim Maşallah bulan buluyor bir tek ben bulamadım.bulamıyorum bu gidişte'de bulamayacağım ???? ???? paylaşım için tesekkür eder.elinize sağlık derim.Saygılarımla.

selâmumaleyküm, tüm ustalarım güzel. Yorumlar yapmışlar ben ne söyliyeceğimi bilemedim Maşallah bulan buluyor bir tek ben bulamadım.bulamıyorum bu gidişte'de bulamayacağım ???? ???? paylaşım için tesekkür eder.elinize sağlık derim.Saygılarımla.

Usta sen hele deniz suyuna bir iki tane kaya at şöyle. Üstüne de biraz yosun tohumu ek. Bi dahaki sene araziye çıkıyor. Hea bu arada @YAREN üstat sende arazilerde bulduklarını getir hele. Araziye çıkalım. Gerisi kolay zaten hallederiz bir şekilde. :)

Usta sen hele deniz suyuna bir iki tane kaya at şöyle. Üstüne de biraz yosun tohumu ek. Bi dahaki sene araziye çıkıyor. Hea bu arada @YAREN üstat sende arazilerde bulduklarını getir hele. Araziye çıkalım. Gerisi kolay zaten hallederiz bir şekilde. :)
olsa canın saolsun aylardır araziye çıkamıyoruz kısmet olursa bahara şu hastalık belası hafiflesinde yasaklarda biter anca o zaman arazinin yolu görünür

Selamunaleykum Sayın ustam dediklerinizi uygulayacağım.okay,,,Da. :giggle: :giggle:,saygılar

ben hayatta tenezul edip seyretmiyorum sadece bir kişi vaar oda tam anlamıyla mukemmel herseyi ile tam doğru ve kurgusuz...onu kimseye soylemem..

ben hayatta tenezul edip seyretmiyorum sadece bir kişi vaar oda tam anlamıyla mukemmel herseyi ile tam doğru ve kurgusuz...onu kimseye soylemem..
Aga sen önceki bulduklarından getir bize. Biz de dizi çekicez. :D

Dekor için malzeme lazım :D

Geri