selâmumaleyküm, tüm ustalarım güzel. Yorumlar yapmışlar ben ne söyliyeceğimi bilemedim Maşallah bulan buluyor bir tek ben bulamadım.bulamıyorum bu gidişte'de bulamayacağım ???? ???? paylaşım için tesekkür eder.elinize sağlık derim.Saygılarımla.
olsa canın saolsun aylardır araziye çıkamıyoruz kısmet olursa bahara şu hastalık belası hafiflesinde yasaklarda biter anca o zaman arazinin yolu görünürUsta sen hele deniz suyuna bir iki tane kaya at şöyle. Üstüne de biraz yosun tohumu ek. Bi dahaki sene araziye çıkıyor. Hea bu arada @YAREN üstat sende arazilerde bulduklarını getir hele. Araziye çıkalım. Gerisi kolay zaten hallederiz bir şekilde.
Selamunaleykum Sayın ustam dediklerinizi uygulayacağım.okay,,,Da. ,saygılarUsta sen hele deniz suyuna bir iki tane kaya at şöyle. Üstüne de biraz yosun tohumu ek. Bi dahaki sene araziye çıkıyor. Hea bu arada @YAREN üstat sende arazilerde bulduklarını getir hele. Araziye çıkalım. Gerisi kolay zaten hallederiz bir şekilde.
Aga sen önceki bulduklarından getir bize. Biz de dizi çekicez.ben hayatta tenezul edip seyretmiyorum sadece bir kişi vaar oda tam anlamıyla mukemmel herseyi ile tam doğru ve kurgusuz...onu kimseye soylemem..
ahh be ah ustam bende ne gezer olsa dükkanın tapusu senin.... sen yokluk bilmisen baboAga sen önceki bulduklarından getir bize. Biz de dizi çekicez.
He he mezara götürecen gundi ????ahh be ah ustam bende ne gezer olsa dükkanın tapusu senin.... sen yokluk bilmisen babo