yarenler muhabbet yeri

Perem yok biraz pere verin ????

ALLAH versin bizde varmıki verek kış günü bizede lazım pere

delisiz yönetimmi olur ;)

Duyumlara göre sende varmış Altun’mu aldın dolarmı ???? de hele benden laf çıkmaz ????????
heee dolu kim kaybetmişde ben buluyum hiçbir zaman altın istemedim bana gümüş olsun yeter ben ırazıyım;)

heee dolu kim kaybetmişde ben buluyum hiçbir zaman altın istemedim bana gümüş olsun yeter ben ırazıyım;)
Seni yaradana gurban olurum boşuna abim demedik varlığın yeter bize sen baş tacısın ihtiyar ????

bugüne kadar bir tek altın yüzük buldum oda 5.6 yüzlira etti hepsi o başkada nasip olmadı gümüşe devam ne varsa gümüşte var gene

Gardaş amacımız buraya bildiğimiz yüreği deli güzel insanları toplamak tabi bunu şahsım adına yazayım hiç bir sitede formda kimseyi davet etmedim etmemde bana yakışmaz yapsa idim başta senin haberin olurdu günlük hayatta iletişim içinde olduklarım hariç kimseyi davet etmedim ama bu saaten sonra bildiğim elit insanları çağıracam onlarında hakı var

dünyalık olmadan ahretlik olmuyor ben fazlasını istemem rabbim namerde muhtaç etmesin yeter fazlasında gözüm yok bu günümüzede şükür

Geri