araçlar seni orda görmez dinoDikkatimi çekti ama İmkansız gibi oralar hemen aşağıda yol var
Görür şehrin girişine yakın fotoyu çektiğim yerde şehre giden yolaraçlar seni orda görmez dino
bir kerede leb demenden leblebi de be kardeşim ...!Görür şehrin girişine yakın fotoyu çektiğim yerde şehre giden yol
Allah iyiliğini versin emi la Allah’ın gundisi demezlermi çayır çimen dururken niye keçileri vurmuşsun ot bitmez yere ????bir kerede leb demenden leblebi de be kardeşim ...!
sal keçileri bu kayalıklara
peşine gidiyorum diye ciki ver sende alla alla ....????????????
Gundi sizin cizdiklerinizi bu mesafeden dogal mi iscilikmi ne olduğunu çözmek yada kesin birsey söylemek benim harcim deyilEkli dosyayı görüntüle 1116 Aynı işaretten üç yerde var ne olabilir tesadüfü veya doğal olamaz
Hade be la o gundide ses yok onuda geçtim davul bile çalamaz ????@kaan5557 dostum bu ara çok müşkül ????
Sanata adadı kendini ????
dino git su laleyi sok bir saksiya koy gönder gulbahceli ustaya yoksa yakani kurtaramazsin ????????burası seni aşar çalışma yapman için Süpermen olman lazım sen yatık koltuk veya lalenin oraya bak
Tamam abi sen kızma oraya bakacam inşallah ????burası seni aşar çalışma yapman için Süpermen olman lazım sen yatık koltuk veya lalenin oraya bak
Ters lale gidene kadar sular en iyisi soğanını bulup gönderem yoksa çok kızar banadino git su laleyi sok bir saksiya koy gönder gulbahceli ustaya yoksa yakani kurtaramazsin ????????
Topragiyla beraber gitse birsey olmaz diye cem amaTers lale gidene kadar sular en iyisi soğanını bulup gönderem yoksa çok kızar bana
Bu ana kaya yere paralel mi ?dağda taşta boşuna gezme bulacaksa şöyle bir işaret bul sende kurtul ordan sonra işi gücü bırakır dağlardan inmessin
Ekli dosyayı görüntüle 1118
sakın ha orda dursun yada sökersen bahçeye dik saksıda büyümez ben yüzlerce lale sovanı dağıttım arkadaşlara şimdi apartmanda saksıda süs biberi yetiştiriyorum o iş bahçeli evdeykendiTers lale gidene kadar sular en iyisi soğanını bulup gönderem yoksa çok kızar bana
Açılımı nedir biz acemiyiz yardımcı ol ne olursundağda taşta boşuna gezme bulacaksa şöyle bir işaret bul sende kurtul ordan sonra işi gücü bırakır dağlardan inmessin
Ekli dosyayı görüntüle 1118