Nisbet yapıyor bu bize ????kendinimi vurduracan bize gurban adamın gözüne sokar gibi çaydanlığıda koymuşsun oraya olmuyor gidemeyenler var insanın canını çektirme ikinci resimdeki kırmızı lalemi kayanın yanında ????
Öyle olsun ben sizin için oruçlu kendimi dağa taşa vurayım birdaha yaparsam iki olsun ????kendinimi vurduracan bize gurban adamın gözüne sokar gibi çaydanlığıda koymuşsun oraya olmuyor gidemeyenler var insanın canını çektirme ikinci resimdeki kırmızı lalemi kayanın yanında ????
Evet buyrun hodri meydan sizde yapın ????Nisbet yapıyor bu bize ????
Hey maşşAllah yaşa göre gözler iyi daha Ters lale ustam ne kazıyon barmak kadar çoçuğa ???? kendim için çıkıyorsam yarın iftara kadar çay içmeyem ????sevsinler seni sankim bizim için dağa taşa çıkıyormuş oralara gidip kafayı dağıtıp sitres atıyom dimiyoda sana o lalemi diye sordum yazıları doğru dürüş okumuyon ALLAH IN gundisi ????
@kaan5557 kurban nasılsın iyimisin la gundi sessiz takılyon hayırdır
Vağ vağ bakhele bizim gundi nekadar düşünceli la gundi sen gürültü patırtı yap bizim gıgımız çıkmaz ben sahura kadar burdayım ihtiyarlar düşünsün ????Yok abi sessiz degilde...bir baktim ortalik sakin...herkez uykuda gürültu yapmayayim dedim..huzur önemli şamata yapan sevilmez...antipatik davranislar bana gore degil..
Tabi simdi sahur vakti herkez yavas yavas uyaniyor..
Şehirden dışarı çıkmayı bırakEvet buyrun hodri meydan sizde yapın ????
ben çiçeği gördümmü gözüm başka şey görmez o laleyi alır gelir bahçeye dikerdim bendede öyle bir hastalık var dağdan çok çeşit çiçek getirip yetiştirdim benim diyer hobim ???? resimleride öyle yakın net çekiyonda fizandaki kayalığı görmedinmi diyon biraz yakın çekimler yapsana kale olsa nolacak tarumar olmuştur bari çiçek olmasın yetiştirip çoğaltmak gerek@GÜLBAHÇELİ ustam hayret burası için yorum yapmamışsın ufacık Lale’yi gördünde kilise kalıntısı karşısındaki tepe yere hiç dikkat etmemişsin demeki neymiş bazen gözden kaçıyor ???? Ekli dosyayı görüntüle 1106Ekli dosyayı görüntüle 1107
Allah iyiliğini versin emi hassas adamsın vesselam Bayram’dan sonra çıkacam oraya inşallahben çiçeği gördümmü gözüm başka şey görmez o laleyi alır gelir bahçeye dikerdim bendede öyle bir hastalık var dağdan çok çeşit çiçek getirip yetiştirdim benim diyer hobim ???? resimleride öyle yakın net çekiyonda fizandaki kayalığı görmedinmi diyon biraz yakın çekimler yapsana kale olsa nolacak tarumar olmuştur bari çiçek olmasın yetiştirip çoğaltmak gerek