GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
saolasın gurban eline sağlık????
ne kıskanıyon loooooUla dino yine yapmissin yapacağını
Kasma kendini şu delinin yaptığı paylaşımlar sonrası senin hiç keşke dedigin bir kare yokmu yani ????ne kıskanıyon looooo
Üzülme al sana ekran görüntüsü yap ???? beni hatırlarsın ????Kasma kendini şu delinin yaptığı paylaşımlar sonrası senin hiç keşke dedigin bir kare yokmu yani ????
Valla o paylaşımı yaptimi benim içimde birsey ler kopuyor
Çünkü hasret duyduklarımı paylaşıyor elim kolum bağlı oyle bakıyorum
Iskence ediyor resmen bu deli bana ????
Görüyorsun demi @GÜLBAHÇELİ ustam ????????????Üzülme al sana ekran görüntüsü yap ???? beni hatırlarsın ????Ekli dosyayı görüntüle 2524Ekli dosyayı görüntüle 2525Ekli dosyayı görüntüle 2526Ekli dosyayı görüntüle 2527
Bayrama yakın oyle bir yoğunluğa girdik başımı kasiyamiyomKimse yokmu sataşam ????
şu deliyi gaza getirene kadar sen nerelerdesin onu de hele önce ????fırat resimlerle kamhinin başına başına vuruyon gibi birgün kamhi kalpten giderse senin yüzünden gider haberin olsun
ben böyle aradabir gelir giderimşu deliyi gaza getirene kadar sen nerelerdesin onu de hele önce ????
bugün itibariyle göründü gelince cevap verir herhalde bende diyer ustalardan telini soruyordum bilen varmı haberi olan varmı diyeYahu bu @ÖZGÜR abiden bir haber varmı ????
Selamunalyküm Hayırlı Günler,Hayırlı İşler.Ramazan Ayınız Mübarek Olsun yarın Bayram Bayramınız Mubarek Olsun Allah tüm sevdiklerimin ( Ustalarım) Dua'ları Kabul Olsun Allah Hepinizin,hepimizin yar ve yardımcısı olsun.evet ben 2-3- günlüğüne dağa gezmeye gittim birde ne göreyim yasak çıkmış geride gelemedim dağda mahsur kaldım daha bu gün kaçak geri gelebildim gittiğ,ime gideceğime bin pişman oldup geri dönüş yaptım Umutlarım,,Hayallerim yıkıldı. herneyse sizleri Sevdi dolu ile kucaklıyor,hepinizin gözlerinizden Öpüyor,Bayramınız Mubarek Olsun diyor,Allah'ım daha Nice Ramazanlar,Bayramlar görmenizi en İçten dileklerimle Dilyorum Sevgi ve Saygılarımı Arz ediyorum.iyi Bayramlar.bugün itibariyle göründü gelince cevap verir herhalde bende diyer ustalardan telini soruyordum bilen varmı haberi olan varmı diye
Selamunaleyküm Sayın Ustam Hoş gördük sorun benden kaynaklanıyor ne umutlar ve düşlerle gittiğim yerden hüzünlü ve mağdur bir vaziyette geri döndüm.Sizede Hayırlı Bayramlar dilerim Sagılarımla.aleyküm selam hoş geldin bizde bir sorunmu var diye merak etmiştik hayırlı bayramlar
Aleyküm selam emicem hoş geldin nerdesin gözlerimiz yollarda kaldıSelamunaleyküm Sayın Ustam Hoş gördük sorun benden kaynaklanıyor ne umutlar ve düşlerle gittiğim yerden hüzünlü ve mağdur bir vaziyette geri döndüm.Sizede Hayırlı Bayramlar dilerim Sagılarımla.