@TEVFİK abım @dardanoss emicem muhabbetinize alıştırdınız mahrum bırakmayın vebali vardır bilesiniz arada bir ses verin nefes aldığımızı bilek ????
Selamünaleyküm sayın ustam benim başımın üstünde bulunan kara bulutlar toplanıyor belkide haftaya gorusemeyecegiz şayet gorusemezsek hakkınızı helal ediniz.tabii bir mutdet sonra@TEVFİK abım @dardanoss emicem muhabbetinize alıştırdınız mahrum bırakmayın vebali vardır bilesiniz arada bir ses verin nefes aldığımızı bilek ????
Rabbim yardımcı olsun inşallah ne Hakkı kıymetli abim varsa helal olsun tez zamanda gel inşallahSelamünaleyküm sayın ustam benim başımın üstünde bulunan kara bulutlar toplanıyor belkide haftaya gorusemeyecegiz şayet gorusemezsek hakkınızı helal ediniz.tabii bir mutdet sonra
Tekrar siteye girer O zaman görüşebiliriz
Saygilarimla
Doğada olmak güzel, dostlarla doğada olabilmek çok daha güzel.Dün gece konuyu baştan sona tekrarladim duygulandım gönül dostları gören olursa bir ses versin çay var çayyyy ????
Eyvet yüreği güzel insan deşarj oluyorum doğada bu arda sen nasılsın iyisindir inşallahDoğada olmak güzel, dostlarla doğada olabilmek çok daha güzel.
Bilemedim abi bir haller var bende rabbim sonumuzu hayır eylesin sence ihtiyarliktanmi ???? yaş eliye dayanınca böylemi oluyor ???? çözemedim bu hallerimi her neyse sen nasılsın iyisindir inşallah kıymetli abimfırat şu günlerde duygusallaştın hayırdır ıktıyarlıyonmu ne bazı şeyleri kafaya takma doğaya çıkınca herşeyi orda at gitsin kafayı boşalt bu dünya fanidir doğanın tadını çıkar
Şükür Yaradana. Her geçen gün daha iyi oluyorum. Kedilere devam . 5 6 saatim onlarla geçiyor,, bakımları beslemeleri tedavileri. doktorlar istirahat diyor, kendimi gece hariç yatağa sokmadım inadına ayaktayım. Yaradan yatağa muhtaç etmesin. Kalabalığa girmek harici yaptığım hiç bir şeyi bırakmadım, önceleri kendimi ne kadar yoruyorsam yine aynı şekilde yormaya devam. gücüm kuvvetim yerine geldi şükür. kemoterapi bitsin nasipse yavaş yavaş dağ tepe gezmeye başlayacam. Karamsarlık yok , hasta modu yok , hayat güzel , tavsiyemdir her ne olursa olsun güzel olanı kendinize zor etmeyin.Eyvet yüreği güzel insan deşarj oluyorum doğada bu arda sen nasılsın iyisindir inşallah
GÜLBAHÇELİ@TEVFİK abım @dardanoss emicem muhabbetinize alıştırdınız mahrum bırakmayın vebali vardır bilesiniz arada bir ses verin nefes aldığımızı bilek ????
aleyküm selam gurban bizler iyiyiz seni sormalı gelen giden olursa hal hatır soruyoz dostlara fazlada birşey yapmıyoz arazi işleri sıkıntılaştı arazide binde bir can sıkıntısından başka birşey yok şimdilik sitelerin durumuda belli eski tadı kalmadı vakko bile formu kapatıp satışa çıkarmış anlıyacan eski tadı kalmadı rot usta pek uğramaz buralara canı saolsun ne yapar ne eder haberim yok gelen olursa bizler burdayız şimdilik hal hatır eder sohbet ederiz