GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
diyerlerini bilemem fakat kamhi ya cuarayı düşürdü yada kilitlendi gene
Yok enson tedbir almıştı cığara paketini bağlamıştı boynundan geçirmişti ????diyerlerini bilemem fakat kamhi ya cuarayı düşürdü yada kilitlendi gene
Peynir e koydukları ota benziyor varya otlu peynir bildim miEkli dosyayı görüntüle 1175
Ekli dosyayı görüntüle 1176
Ekli dosyayı görüntüle 1177
Bu otu bilen varmı ????
Aynen ama bir şartla ilk baharda henüz korpeyken ????Peynir e koydukları ota benziyor varya otlu peynir bildim mi
Hayat dogadaaa be ustam
Çok şükür en azından senin siteminden kurtuldum???? ee yediğin içtiğin senin olsun görseller nerdesaolasın gurban 2 gündür yoktum araziye çıkmıştım yeni geldim 2 gün firar iyice sıkılmıştım 4 arkadaş la dağlara vurduk kendimizi biraz olsun rahatladım
Birinci resimdeki sütun ve sütun ayağı mi Bana mi öyle geldifazla görsel yok polisten cendermeden kaça kaça birkaç yere gittik rahatça dolaşamadık roma ören yerine gittik yaylada resimlik bir tek yer denk geldi oda sanırım ibadet haneleri fazlada bir şey kalmamış küçük bir yer birkaç küçük sutun ve altlığı fazla umursamadım birkaç resim çektim geldiğimde baktım orda bir taş dikkatimi çekti üzerinde yazıvar sanırım resimlerde var güneş makineye burunca resimler istediğim gibi çıkmamış fakat birdaha oraya gidersem ayrıntılı resimlerini çekerim birkaçını atıyım bak
Ekli dosyayı görüntüle 1219Ekli dosyayı görüntüle 1220Ekli dosyayı görüntüle 1221Ekli dosyayı görüntüle 1222Ekli dosyayı görüntüle 1223Ekli dosyayı görüntüle 1224Ekli dosyayı görüntüle 1225