GÜLBAHÇELİ
VİP Üye
Senin elinden zehir olsa içerim ???? yanlız niye böyle yazdın onu anlamadım ????
????Ben hariç her gün geliyorum çay muhabbet yok????gundiler çay diyosunuz hepiniz firardasınız size çay yok bir hafta
Selamunaleuküm ama bende hergün geliyorum ustamında dediği gibi Çay Muhabetini göremedim yok????Ben hariç her gün geliyorum çay muhabbet yok????
Sen baş tacısın sana laf yok kıymetli abim ????Selamunaleuküm ama bende hergün geliyorum ustamında dediği gibi Çay Muhabetini göremedim yok
şu aralar arazi modunda millet o yüzden muabbet fazla yokSelamunaleuküm ama bende hergün geliyorum ustamında dediği gibi Çay Muhabetini göremedim yok
Selaqmunaleyküm Sayın Ustam ben ne yazkki arazi motunda değilim çünkü bizim bu bölgede yangınlar var kolluk kuvvetleri çok dolaşıyorlar bunun içinde çıkıp gezemiyorum sakıncalı bir durum olduğu için Çay ocağında çaylarrr yapıyorum saygılarşu aralar arazi modunda millet o yüzden muabbet fazla yok
Hasret kaldim dost elinden bir bardak çaya ????????????içen varsa buyursun çaylar taze
Ekli dosyayı görüntüle 2752
Aga yeminle gavur ellerinde çaya hasret kaldımfırat çayı sovutmadan iç kamhi gelirse hepsini içer sana kalmaz
Eyvallah kıymetli abim ellerine sağlık canı sağ olsun hepsini içsin kamhi gundisi ????fırat çayı sovutmadan iç kamhi gelirse hepsini içer sana kalmaz
La Allah'ın gundisi benim mıntıkama gelirsin niye haber vermesin ????Aga yeminle gavur ellerinde çaya hasret kaldım
Gerçi bir haftadır Erzurum'a geçiş yaptım
Ama bunların cayida açık
Sudanmidir nedir çay dem tutmuyor ????????
Irak'ta kaçak çay icemedim
Gürcistan'da tat alamadim
Bir hakkaride icebildim evden ciktigim günden bugüne adam akıllı çay ????????