Benim suçum yok daha geçen gün selam gönderdim kıymetli ustama ????
Allah razı olsun gardaşım başın var olsun baş tacısınBaş üstüne veli fırat abim
Abi geçmiş olsun...insallah simdi daha iyidir...Kıymetli ustalarım kusura bakmayın komşum rahatsızdı onu hastahaneye götürdüm anca geldim hakınızı helal edin sizleri bekletim
Allah razı olsun gardaşlık az önce evine bıraktım iyi şimdiAbi geçmiş olsun...insallah simdi daha iyidir...
saolasın gurban selamın geldi gönül dostları iletti saolsunlar ????Benim suçum yok daha geçen gün selam gönderdim kıymetli ustama ????
inanki içim ısındı dostlarla sohbete hasret kaldıydıkEkli dosyayı görüntüle 943Ekli dosyayı görüntüle 944Ekli dosyayı görüntüle 945 Hayden buyurun anca yeter çaylarrr. Ekli dosyayı görüntüle 946
Allah razı olsun kıymetli ustam biz birine abi dedikmi dahada ağa beleriz gönlü muhabbeti güzel abimsaolasın gurban selamın geldi gönül dostları iletti saolsunlar ????
Valla gaza geldim bir çay aldım...ićiyorum...Ekli dosyayı görüntüle 943Ekli dosyayı görüntüle 944Ekli dosyayı görüntüle 945 Hayden buyurun anca yeter çaylarrr. Ekli dosyayı görüntüle 946
Kaç gündür kıymetli ustamı sorardım Allah’a şükür geldin daha ne isteyelim ????inanki içim ısındı dostlarla sohbete hasret kaldıydık
Afiyet olsun gardaşlıgıma bizim dino nerde ????Valla gaza geldim bir çay aldım...ićiyorum...
Afiyet olsun gardaşlıgıma bizim dino nerde ????
Yok la aslan parçası ikramlık hazırlıyordur????Bu arada talebe yine ortada yok...
sevdim bu talebeyi..
sıvışmış...arazi olmuş...
ALLAH razı olsun gurban bende çok sevindim hiç olmassa dostlarla yüreği temiz insanlarla sohbet ediyorumKaç gündür kıymetli ustamı sorardım Allah’a şükür geldin daha ne isteyelim ????
EfendimBu arada talebe yine ortada yok...
sevdim bu talebeyi..
sıvışmış...arazi olmuş...
Yok la aslan parçası ikramlık hazırlıyordur????