Efendim
La gundiii muhabbetiniz olsun ekmek peynir bilem kuşbaşı kebab gibim gelir banaAbi marketten aldigi büskivilerle ikramlik yspmasin.. :
Birazdan müsadenizi isterimHayda... yaa ustam niye boyle yapiyorsun...benide yalanci cikarttin...
Oyoyoy kıymetli kardeşim hoş geldin sefa getirdin İnan aklımdan geçiyordun bir geldi dahada gelmedi diyecektim iyi insan işte baş göz üstüne ustam ????
@Kamhi Leonard gundisine mi ????????Hindi şerbeti hazırliyor olabilir...
Dur bakalım daha çay servisi yapacan gardaş börek kuru gitmez ????Birazdan müsadenizi isterim
Birazdan müsadenizi isterim
@Kaynak usta sesin çıkmıyor nerdesin
La Allah’ın gundisi hep sen yanlış örnek oldun ???? bak hele adam başlarda ne güzel müsadeli arazi oluyordu şimdi direk arazi ????????????????Yok yok @Deli Fırat abim bu @Talebe den tam işi öğreniyor diyorum..umut veriyor...
öyle bir yerde öyle bir eylem yada konuşma yapiyor..
dunyam yikiliyor...vesselam umutsuz vaka...
Hoş geldin ustam yahu bu hindi meselesi nedir ????tütün sarıyom nemli geldi biraz ısıttım kurusun içimi daha oliğii
Gardaş semaveri getirdim karademlik yetmez diyeDaha arazi olmadım kaç bardak doldurayım diye sayıyorum .
Abi kaynak ustanin bir ozel serbeti var...adıni hatirlayamadim ama hindili mindili birseydi...adı oyle gercekte hindiyle alakasi yokHoş geldin ustam yahu bu hindi meselesi nedir ????