Etme abim sabah erken işim var sen kal ben kaçarKaynak usta kaçar
hayırlı geceler dostlar ????
Etme abim sabah erken işim var sen kal ben kaçarKaynak usta kaçar
hayırlı geceler dostlar ????
Gundiii Cumartesi kulluk sende unutmaAbilerim ustalarim saat geç oldu...biz alışık degiliz...
Allah rahatlik versin...
Allaha emanetsiniz..
Hersey gonlunuzce olsun...
sen daha dur bana haber vermesseniz böyle olur????????????????????sen benim bütün aciklarimi not etmişsin ????????????
Ekibin içinde bana yer varsa yine en çok çayı sen iç ama iş çalışmaya gelince dibini bulana kadar devamen çok çayı ben içecem demektir...şuphe yok ustamm..
Ateşi közü hazır tut gelir birazdan gundiiilerÇayı koysam mı ateşe ustalar gelirler birazdan
Hoş geldin sefa getirdin kıymetli ustamben geldim burdayım ????
Gingermi bu ????????????Ekli dosyayı görüntüle 953
Abilerim bu gundi ustalar kokuya gelir miki ?
Görsel sunum muhteşem yapanın eline saglik yiyenlere afiyet şifa olması dileğiyle ????Tepsi mantısı derler gingerden daha küçük olur
gurban yemek deyilde kara çaydanlık olursa anca gelirler kaşşığı daldırıp yemekte güzel olurdu emme sadece gözlerimiz doyuyor akşam akşam insanın canını çektirip durmayın ALLAH ın gundileriEkli dosyayı görüntüle 953
Abilerim bu gundi ustalar kokuya gelir miki ?
Yahu ustam iki saattir karademligi ararım niye haber vermeden alırsınız demliği azdaha araca binip Antalya’ya gidecektim çoçuklar yanlışlıkla uyuncakların içindemi götürdüler diye ????????????????