Baş tacısın ustam gardaş çoban ve cendermenin üstüne birde yağmur geldi yoksa ben ne arazi yaparım ????Maşallah buralar bugün şenlenmiş, arkadaş biz çocuklardan balkona zor çıkıyoruz millet dağ bayır dememiş geziyor. @Deli Fırat idolümsün artık.
La gundi yoksa sen bizim koyumu kesiyor sun doğru şöyle ????He aynı bölgeler gibi la gundi bu yıl bizim buralar Karadeniz’e döndü paso yağmurlu Ekli dosyayı görüntüle 1075Ekli dosyayı görüntüle 1076
Sen daha bu delilerin nesini gördün dur hele dur ????Maşallah buralar bugün şenlenmiş, arkadaş biz çocuklardan balkona zor çıkıyoruz millet dağ bayır dememiş geziyor. @Deli Fırat idolümsün artık.
doğru şöyle yağmura çamur atma Yaş sınırı mi ?sanki bizim buralar farklı maşallah yağmurdan araziye gidemez olduk
Korana virusden vefat eden komsunuz icin Allah rahmet eylesin...belliki dostum hem komsunuz hemde köylun hemsehrin...insallah bulundugun apartmanda baska gizli hasta yoktur...aman dikkat...gerci hersey olacagina varir kaderden kacilmaz ama tedbirde dinimizinde emridir....
Kiymetli abim biryere gittigim yok buradayimda malum ramazandayiz paso cay sohbet durumundayiz yarin canimiz cekmesin diye bir ugrasi halindeyiz lakin işe yaramiyor...yine cay sigara can cekiyor...
yaa bu sene bir enteresan durumla karsi karsiyayim...gunduz canim sigara kahve cekiyor...halbuki cayi daha cok severim...iftardan sonra kahve icmiyor çaya devam ediyorum..bu cay kahve polemigini sizde yasiyormusunuz...enteresan enteresan..
yok gurban daha o kadek yaşlanmadık sokağa rahat çıkıyorum dinazoruz dediysek dinazor fosiliyiz demedik geceleri saymayınca yaş yarıya düşüyor gerçekten havalar düzelmedi keşke yağsın berekettir bizde biraz sabrederiz bekleyen devriş beklerken g.malüm o duruma düşmeyiz inş.????doğru şöyle yağmura çamur atma Yaş sınırı mi ?
yagmurmu ????????????????????????
Allah c.c razı olsun dostumKorana virusden vefat eden komsunuz icin Allah rahmet eylesin...belliki dostum hem komsunuz hemde köylun hemsehrin...insallah bulundugun apartmanda baska gizli hasta yoktur...aman dikkat...gerci hersey olacagina varir kaderden kacilmaz ama tedbirde dinimizinde emridir....
Kiymetli abim biryere gittigim yok buradayimda malum ramazandayiz paso cay sohbet durumundayiz yarin canimiz cekmesin diye bir ugrasi halindeyiz lakin işe yaramiyor...yine cay sigara can cekiyor...
yaa bu sene bir enteresan durumla karsi karsiyayim...gunduz canim sigara kahve cekiyor...halbuki cayi daha cok severim...iftardan sonra kahve icmiyor çaya devam ediyorum..bu cay kahve polemigini sizde yasiyormusunuz...enteresan enteresan..
Allah gecinden versin baş tacisin ustam ????yok gurban daha o kadek yaşlanmadık sokağa rahat çıkıyorum dinazoruz dediysek dinazor fosiliyiz demedik geceleri saymayınca yaş yarıya düşüyor gerçekten havalar düzelmedi keşke yağsın berekettir bizde biraz sabrederiz bekleyen devriş beklerken g.malüm o duruma düşmeyiz inş.????
Ve aleyküm selam ustamSelam aleyküm gundi gardaşlarım
Ne alemdesiniz nerde bu millet niye 40 tilkinin kuyrukları birbirine değmez dehayden buyrun burdan yakın ????Ve aleyküm selam ustam
Bu soruyla 41. tilkiyi de devreye soktun üstat. Daha da uyku yok bizeNe alemdesiniz nerde bu millet niye 40 tilkinin kuyrukları birbirine değmez dehayden buyrun burdan yakın ????