o duman zaten senin normal kokun ????Ne edem elbiseleri kurutmak için iyi oldu eve geldim duman kokuyordum ????
parfüm niyetine ????
o duman zaten senin normal kokun ????Ne edem elbiseleri kurutmak için iyi oldu eve geldim duman kokuyordum ????
Bırak su telefonu da kalk soğuk bir düş al sağlam uzan yat dinlen allahın gundisi ateslenecen ????Aynen la gundi şifayı kaptım herhalde dişlerim tıkırdıyor şimdi üşüyorum hala
Aynen la gundi şifayı kaptım herhalde dişlerim tıkırdıyor şimdi üşüyorum hala
Gardaşlık sözde mantar toplamaya gittik şimdi evde battaniye üstümde dişlerim tıkırdıyor ama değdi o çayı içmenizi isterdim yağmurdan sonra toprak kokusu süperdi çay tandır ekmeği otlu peynir domates karpuz menüde vardı yeminle kebab yesem bu kadar tat alamazdım@Deli Fırat abim iftarı neden arazide yaptın.. Keyif içinmi yoksa arazi araştırma çalışmalari sebebiylemi...Ama bu mevsim yağmurlari yaz yağmuru gibi değildir sağliģa dikkat abim...
Karışık bitki çayı yaptım bol limonlu biraz sonra bir duş alırım yine iyi gelir inşallahDokunmaz abimize o kadar ıslanmak ama manzara müthiş mış
sen yinede ıhlamur ve sıcak banyo ile destekleseydin fırat abi
Geldigimde duş aldım şimdi sıcak içeçekler içeyim bir duş alıp sınırları zorlayacam sahura kadarBırak su telefonu da kalk soğuk bir düş al sağlam uzan yat dinlen allahın gundisi ateslenecen ????
Soğuk olmalı ..Kamhi ustam duş sıcak mı olmalı soğuk mu ben yanlış mı biliyom acaba
Sahura bişey kalmadı yat dinlen abiGeldigimde duş aldım şimdi sıcak içeçekler içeyim bir duş alıp sınırları zorlayacam sahura kadar
Ne yiyip icoyorsan ye iç ama fazla beklemeGeldigimde duş aldım şimdi sıcak içeçekler içeyim bir duş alıp sınırları zorlayacam sahura kadar
Buna benzer bir durum Ukrayna da görmüştüm karda dışarı çıkıp biraz bekleyip üstüne 1 kova su döküp sonra içeri giren biri vardı her sabah aynı şeyi yapardı bizde aklından zoru mu var yada ayılmak için yapıyordur gibi şeyler söylerdik kendimiz ceSoğuk olmalı ..
Kışın karda avlanirken iki kez başıma geldi
Söz konusu av olunca inadim inattir ...
Geri donsem asla eve kavusamam
avim benden kaçıyor o halle yetisemem
çıkardım ne varsa kara vurdum kendimi titreyen bedenimi
elim silah tutamazken 15 dakikada üstümü giyen e kadar fişek gibi oldum
ilk 5 dakika büyük cesaret ister sonrası istersen sortla gez ????
ya ya ne demezsin ????Buna benzer bir durum Ukrayna da görmüştüm karda dışarı çıkıp biraz bekleyip üstüne 1 kova su döküp sonra içeri giren biri vardı her sabah aynı şeyi yapardı bizde aklından zoru mu var yada ayılmak için yapıyordur gibi şeyler söylerdik kendimiz ce
bu erzurum kirtlama şekeri kolay kolay erimez ????mübarek toz şekermisin eriyecek o koca kayayı nasıl görmediniz hayret
belli oluyor gözünün önünü göremiyor birde gezmeye gidiyor oraya gidenin gözü etrafda olmalı boşuna gitmemeli o çayı yudumlarken gözüde etrafta olmalı bu dino laf olsun diye gitmiş herhalde böyle defineci olmazzzzbu erzurum kirtlama şekeri kolay kolay erimez ????
Ne edem biz senin gibi genç değiliz yaşlandık eskiden olsa iki dane ondörtlük ederdim lakin yaş oldu 45 gundi bilir ben doğacıyım defineci değil ????mübarek toz şekermisin eriyecek o koca kayayı nasıl görmediniz hayret