Olsun gruban biz toparlanana kadar sende çözmüş olursunsaolun gurbanlar fakat ben bu işlerden pek anlamam bahar gelince yeşillenmişim ????
Bakarsın son bahar gelir sararirsin ????????????????
Olsun gruban biz toparlanana kadar sende çözmüş olursunsaolun gurbanlar fakat ben bu işlerden pek anlamam bahar gelince yeşillenmişim ????
hayırlısı gurban benim için renklerin önemi yok önemli olan yüreklerdir????Olsun gruban biz toparlanana kadar sende çözmüş olursun
Bakarsın son bahar gelir sararirsin ????????????????
Benim duygularıma tercüman olmuşsun ABi teşeklürlerhayırlısı gurban benim için renklerin önemi yok önemli olan yüreklerdir????
eyvALLAH gurban o senin yüreğinin güzelliği ???? ????Benim duygularıma tercüman olmuşsun ABi teşeklürler
He loo bahar geldi dağlara yanlız yağmurlar devam karadenize döndü bizim buralar hey maşşAllah şükürler olsun Allah’aLa dino kerkur heliz çıkmış ya ????????????
Onun mantarini iste ben hiç birşeye değişmem sen bilirsinHe loo bahar geldi dağlara yanlız yağmurlar devam karadenize döndü bizim buralar hey maşşAllah şükürler olsun Allah’a
Ula senin imanina kurban yakmissin yine Newroz ateşiniHazırlayın bardakları deli çayı geliyor Ekli dosyayı görüntüle 1138Ekli dosyayı görüntüle 1139
Üç dört gün önceden o ateş bugün şehirde pinekledim ????Ula senin imanina kurban yakmissin yine Newroz ateşini
Tam ortasına birakmissin gara demligi pehhhh ????????
Ters lale bahçesine düşmüşler maşşAllahha maşALLAH o güzellikler ne öyle
saolasın 2 mg bayt yeterli olurDENEME 3840X2160 PİKSEL RESİMLER YÜKLENE BİLİR...RESİM BOYUTU 2 MB GEÇMİCEK AMA
Ekli dosyayı görüntüle 1142
Abim müsait vaktin de bunu konu olarak paylaşabilir misin .böyle işaretler denk gelir belki birgün
Ekli dosyayı görüntüle 1149
bu vajinanın malının alındığı yer
Ekli dosyayı görüntüle 1150
daha önce attığım resimlerin parçaları dahasıda var fakat resimler beni uğraştırıyor zamanında resim boyutlarını büyük olarak ayarlamıştım incelemek için şimdi sorun yapıyor resimleristersen vajina ve malının alındığı yer diye konu açıp yükleyebilirim istersenizAbim müsait vaktin de bunu konu olarak paylaşabilir misin .
Çok sevinirim abidaha önce attığım resimlerin parçaları dahasıda var fakat resimler beni uğraştırıyor zamanında resim boyutlarını büyük olarak ayarlamıştım incelemek için şimdi sorun yapıyor resimleristersen vajina ve malının alındığı yer diye konu açıp yükleyebilirim isterseniz