Dostlar Sofrası kara demlik

buda aynı bölgeden ayaklar 11 adaet
SANY0016.JPG

İlk defa bu kadar ayağı bir arada gördüm @Kamhi Leonard ne dersin bu işe çarık mı bunlar

İlk defa bu kadar ayağı bir arada gördüm @Kamhi Leonard ne dersin bu işe çarık mı bunlar
önemli olan ayaklar deyil önemli olan ordaki işaret duruyorsa mal onda ayaklar mezarları gösteriyor orda onlarda hala duruyor ellenmemiş bir durumda

Ayak izide kervan geçmiş mübarek ????
kervan geçmedi hala duruyor sapasağlam daha net resimlerde varda onları küçülttüğümde eklerim ben duruyor diyorsam duruyordur kimse kolay kolay elleyemez oralara

kervan geçmedi hala duruyor sapasağlam daha net resimlerde varda onları küçülttüğümde eklerim ben duruyor diyorsam duruyordur kimse kolay kolay elleyemez oralara
Nasibin sahibini bekliyor demekki .

Screenshot_20200513-194825.png dağda yapamadığım fırat ustam gibi bende bahçede oyalandım buyrun iftara inşaallah

Afiyet olsun gardaşım iftara yetişemedik neyse birdahakine erken haber ver güveçte güzel olmuştur ????

Ş
Afiyet olsun gardaşım iftara yetişemedik neyse birdahakine erken haber ver güveçte güzel olmuştur ????
Abi ne yapam, iftara misafir çağıramıyoz ki .bende buradan koydum en azından gönlümüz beraber iftardan yana bilinsin ayrıca böyle bile bereketi oldu :)

Ş

Abi ne yapam, iftara misafir çağıramıyoz ki .bende buradan koydum en azından gönlümüz beraber iftardan yana bilinsin ayrıca böyle bile bereketi oldu :)
Allah herdaim bereketli etsin rabbim gönlüne göre versin inşallah ????

Kamhi usta buralardaydı
Kaan usta dan haberim yok.arazi mod :)
Meltun usta sanırım sitenin aktif olduğunu bilmiyor
Baykan usta ramazan dolayısı ile gelemiyor olabilir,

Kamhi usta buralardaydı
Kaan usta dan haberim yok.arazi mod :)
Meltun usta sanırım sitenin aktif olduğunu bilmiyor
Baykan usta ramazan dolayısı ile gelemiyor olabilir,
Tahmin etiğim kadar bu gundi gardaşlar araziyede çıkmıyor ne yapıyorlar insan iki muhabbete gelir can sıkıntısından ne alemdesiniz gundiiiler ????

araziye çıksalar burda olurlar çıkmadıkları için kayıplar

Geri