Selam aleyküm kıymetli ustalar ????Bahçeli abim çay kokusunu aldım iş yerindeydim malum akşam saatlerinde biraz yoğunluk vardı hakını helal et geldim
Ne demek ustam, memnuniyetle buradayım ben.. bu caydanlikla en son rahmetli dedemin 1930 larda yapılmış evde içmiştim, belki yirmi sene oluyor içeli, parmak kalınlığında is vardi caydanlikta, elin değmeye görsün hemen bulaşır di simsiyah olurdu. kulpu da yamulmustu, içeride ocağın başında ateş çıtırdısı eşliğinde, tabi ışık ta yok, ateşin ışığında, artık kimler var ise yanımızda, sohbet muhabbet ben söze karışmadan ateşin içinden ucu yanmış ve yanmaya devam eden ince bir çöp alıp ucunda ki yanan ateşi sağa sola sallarayarak söndürüp çıkan dumanın yukarı doğru çıkışını izlerdim.. çok hoşuma giderdi o dumanla oynamakfırat sende de cugara düşürme hastalığımı başladı yoksa donup kalıyonmu çay kokusunu almadınmı daha kaan ustam hoş geldin sende oymak beyi siirtli saolun sizde bizleri yalnız bırakmıyorsunuz
Bir bileydim nereye koşturuyon ????Hoşbulduk kıymetli abim...
Nasılmıyım? Koşturmaca halindeyiz...
Selamunaleyküm; Amanin Allah'ım bu çaylar nekadarda güzel bu çaydan ben İçmezsem Öbür Tarafa gözüm açık gider.. ve bende bunun için hemen mutfağa koşturup bir tatil çayı içeyim.Saygılar.bu virüs yüzünden kimse araziye çıkamaz oldu çıkamayınca paylaşımlarda pek olmuyor durumlar düzelesiye kadar çay sohbetle idare edeceğiz gurbanlar
Ekli dosyayı görüntüle 1915
Selamunaleyküm sayın ustam siz gari çok geç kaldınız bu vakte kadar çay kalmadı diğer ustalarımda 1 rer bardak çay içinceye kadar hepsinide ben içtim. SaygılarımlaOyoyoy Bensiz çay ha
Aleyküm selam kıymetli abim afiyetin olsun gönül dost muhabbeti arar çay bahaneSelamunaleyküm sayın ustam siz gari çok geç kaldınız bu vakte kadar çay kalmadı diğer ustalarımda 1 rer bardak çay içinceye kadar hepsinide ben içtim. Saygılarımla
Çayda iyi her nekadar yanmış ise gözlemede iyiydi ????tilki iyymiş ha