İlk baharı görsem Allah'ın izniyle daha siz beni bulamasınız ????????????
Haydiiiiiiii.çaya gelin cayaaaaaa.gonlum ne kahvehane ister.ne çayhane gönlüm bir Dost ister çay bahaneGeceler uzun arazi yok Çay yok muhabbet yok acayip efkarlıyım ????
Eyvallah kıymetli abim ben ve sen nereye kadarahanda çay buyrun afiyet olsun sohbet isten buyursun ben burdayım gurban şimdilik başka kimse yok gelen olursa sohbet ederiz
Ekli dosyayı görüntüle 2907
Wowwww.ne kadar güzel görünümler bunlar hem çay hemde kahve bakirdan yapılan kahveyi severim.Eyvallah kıymetli abim ben ve sen nereye kadar
Selamünaleyküm sayın ustam Allah razı olsun çok güzel caylarrrrrrr.eliniZe ve emeğinize sağlık.Muhabbetin olmasa olmazı Dostlar çay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 2910
Aleyküm selam Tevfik ustam kıymetli abim nasılsın iyisindir inşallahSelamünaleyküm sayın ustam Allah razı olsun çok güzel caylarrrrrrr.eliniZe ve emeğinize sağlık.
Dostumuzu ziyaret geldik ALLAH CC senden razi olsu mubarek bütün dostlarimiza ALLAH CC razı olsun inşallahMuhabbetin olmasa olmazı Dostlar çay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 2910
Dostun baş üstünde yeri hazır hoş geldin sefalar getirdin bereketinle geldin mübarek muhabbetini konularını ve konulara iştirakın bizleri memnun eder burdaki dostlar arkasında dost bırakmayanlardır inşallah tekrardan hoş geldin mübarek ????Dostumuzu ziyaret geldik ALLAH CC senden razi olsu mubarek bütün dostlarimiza ALLAH CC razı olsun inşallah
Muhabbet edilecek çok az kişi kaldı her insanla muhabbet edilmez hele edepden haberi yoksa mübarek
Eyvallah kıymetli abim baş tacsın dost bizi arar iki üç gündür kayıt olmuş giriş yapamıyormuş meğer onay bekleniyormuş bugüne kısmet imiş ????@kafkaslı usta hoş geldin sefalar getirdin
eline sağlık fırat çaylar burcu burcu tütüyo