Dostlar Sofrası kara demlik

İlk baharı görsem Allah'ın izniyle daha siz beni bulamasınız ????????????

Geceler uzun arazi yok Çay yok muhabbet yok acayip efkarlıyım ????

Geceler uzun arazi yok Çay yok muhabbet yok acayip efkarlıyım ????
ahanda çay buyrun afiyet olsun sohbet isten buyursun ben burdayım gurban şimdilik başka kimse yok gelen olursa sohbet ederiz
IMG_20210904_215614.jpg

içmek isteyen varsa kahvemiz bilem var
scale_1200.jpg

Eyvallah kıymetli abim ben ve sen nereye kadar
Wowwww.ne kadar güzel görünümler bunlar hem çay hemde kahve bakirdan yapılan kahveyi severim.
Ammmaaa.cezve birde sarilardan olupta yapılan kahveye de bayılırım.
Ellerinize sağlık
Saygilar.

Çok şükür iyiyiz dostlarım rahatsızlığımızı atlattık bir sıkıntı yok hamd olsun rabbime....

Öncelikle tekrardan geçmiş olsun geçen yıllarda çok açılarınız oldu inşallah günahların kefareti olur rabbim size ve ailenize sağlık sıhhat versin inşallah hoş geldin kıymetli ustam

Son düzenleme:
@Kafkasli utam gelmiş hoş gelmiş mübarek varlığınla bizi çok memnun ettin

Muhabbetin olmasa olmazı Dostlar çay var çayyyyIMG_20211210_213420.jpg

Son düzenleme:
Dostumuzu ziyaret geldik ALLAH CC senden razi olsu mubarek bütün dostlarimiza ALLAH CC razı olsun inşallah

Muhabbet edilecek çok az kişi kaldı her insanla muhabbet edilmez hele edepden haberi yoksa mübarek
Dostun baş üstünde yeri hazır hoş geldin sefalar getirdin bereketinle geldin mübarek muhabbetini konularını ve konulara iştirakın bizleri memnun eder burdaki dostlar arkasında dost bırakmayanlardır inşallah tekrardan hoş geldin mübarek ????

Kıymetli ustalarım Çay var bahane dost muhabbeti ararız maa????eskilerden kim kaldı kadir kıymet bilen???? Çay var çayyyy @GÜLBAHÇELİ @TEVFİK @Kamhi Leonard @aga_0074 @Kafkasli @kaan5557@dardanos @eski @Cadde @sedegor ve ismini yazmadığı gönül dostları IMG_20210904_215614.jpg

Son düzenleme:
@kafkaslı usta hoş geldin sefalar getirdin
eline sağlık fırat çaylar burcu burcu tütüyo

@kafkaslı usta hoş geldin sefalar getirdin
eline sağlık fırat çaylar burcu burcu tütüyo
Eyvallah kıymetli abim baş tacsın dost bizi arar iki üç gündür kayıt olmuş giriş yapamıyormuş meğer onay bekleniyormuş bugüne kısmet imiş ????

Geri