Pardon nasıl haber verecektim ...????La Allah'ın gundisi benim mıntıkama gelirsin niye haber vermesin ????
BurdayimmmmNerde bu gundi ekibi ????
Cansın güzel insan ????Selaminaleykum çayı yakaladım sagima baktım kimseler yok soluma baktım kimseler yok ne hikmetse çay denildiği veya gördügüm zaman ben bir Hoş oluyorum. ama tabikıde yanında sigara oldumu bütün Sarılar sizlerin olsun.gelsin caylaarrrr.
Şaka bir yana sizleri çok seviyorum.Allah kalplerinize göre güzellikler versin.
Saygılarımla.
Kıymetli abim bizde seni seviyoruz bir kaç gün görmesek arar dururuz saygılar ????Selaminaleykum çayı yakaladım sagima baktım kimseler yok soluma baktım kimseler yok ne hikmetse çay denildiği veya gördügüm zaman ben bir Hoş oluyorum. ama tabikıde yanında sigara oldumu bütün Sarılar sizlerin olsun.gelsin caylaarrrr.
Şaka bir yana sizleri çok seviyorum.Allah kalplerinize göre güzellikler versin.
Saygılarımla.
Sen bir başkasın senin yerin farklı baş tacısın yüreği güzel abimakşamları arazi oldumu ben olmuyorum siz ben yokken çayları için gitmediğim zamanlar burdayım
Nasip olurda bir gün içeriz inşallah.Senin çayın içilir yüreğine sağlık eski ustam
İnşallah ustam buarada nasılsın iyisindir inşallahNasip olurda bir gün içeriz inşallah.
Şükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?İnşallah ustam buarada nasılsın iyisindir inşallah
Boş ver kim ne derse desin zaten yüreğin deli olmasa idi yaratılan canlılara bu kadar değer vermez sahiplenmezdin olsun varsın millet deli desinŞükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?
Halimden memnunum, umursamıyorum hiç.Boş ver kim ne derse desin zaten yüreğin deli olmasa idi yaratılan canlılara bu kadar değer vermez sahiplenmezdin olsun varsın millet deli desin
Maşalllah Allah nazardan saklasın. Hayat çok kısa ve güzelBu arada Allah razı olsun bende iyiyim Rabbime şükürler olsun deli gibiyim