Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
La Allah'ın gundisi benim mıntıkama gelirsin niye haber vermesin ????
Pardon nasıl haber verecektim ...????
Bu gelişim Hayri alamet deyildi
Haber versemde haberin olsa da yanına gelmeyi çok ama çok isterim ama temas edemezdim senle sikintliydi bu seferki çünkü ...
Ama bir daha ki sefere şartlar ne olursa olsun
Bir demlik sana bir demlik bana yapacaz ????????

ÖZGÜR

Kayıtlı Üye
Selaminaleykum çayı yakaladım sagima baktım kimseler yok soluma baktım kimseler yok ne hikmetse çay denildiği veya gördügüm zaman ben bir Hoş oluyorum.:rolleyes::coffee: ama tabikıde yanında sigara oldumu bütün Sarılar sizlerin olsun.gelsin caylaarrrr.
Şaka bir yana sizleri çok seviyorum.Allah kalplerinize göre güzellikler versin.
Saygılarımla.

Kamhi Leonard

Anu_ŞaVaN
VİP Üye
Selaminaleykum çayı yakaladım sagima baktım kimseler yok soluma baktım kimseler yok ne hikmetse çay denildiği veya gördügüm zaman ben bir Hoş oluyorum.:rolleyes::coffee: ama tabikıde yanında sigara oldumu bütün Sarılar sizlerin olsun.gelsin caylaarrrr.
Saygılarımla.
Cansın güzel insan ????

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Saygılarımla.
Kıymetli abim bizde seni seviyoruz bir kaç gün görmesek arar dururuz saygılar ????

eski

VİP Üye
İnşallah ustam buarada nasılsın iyisindir inşallah
Şükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?

DELİ FIRAT

DOĞACI
VİP Üye
Şükür Elhamdülillah. Sende iyisindir inşallah. Kedilerle günlerimizi geçiriyoruz. Millet 50 yaşından sonra delirdiğimi düşünüyor. Bende 50 yaşından sonra huzuru buldum diyorum. Belkide haklılar delirmiş olabilirmiyim ?
Boş ver kim ne derse desin zaten yüreğin deli olmasa idi yaratılan canlılara bu kadar değer vermez sahiplenmezdin olsun varsın millet deli desin