@Mushap ustam seninkini yanlışlıkla alıntı yaptım ben bunu begenmedim ????????
Bu arada mushap ustam senin demligin aynısı bizde var az once çay içtim ????
Geçenlerde kaybolan demlikti ????
Benim demligi beğenmedi kendi gitmiş ne almış ????
Şekerini biraz fazla koyarız sıkıntı yog
İşin kimyasını oranını sen bilirsin abi en son araştırdığım element -2+7 arası değişkendi yani beni aşıyor macunun içine ne koyuyorsun bilmem sonuçta helal ürün en büyük yan etkisi de yukarda yazılanlar gibiyse benim için sıkıntı yoq
Hiç denemedim ben düz iciciyimBizim çayçılar nasıl yapıyorlar?
Çay demlendikten sonra süzüyorlar.
Soğudukça tekrar ısıttıklarında çay bozulmuyor hoşuma gitti
çok ciddiyim bunu hakaret sayarımKamhi kardaşımda yeşil çayla idare ediyo napsın garibim ????
çok ciddiyim bunu hakaret sayarım
bugüne kadar ağzımı surmuslugum yok desem inanirmisiniz ?
çay harici ben başka birşey içmem
çay yüzünden ben 4 kez iş birakmisim
bilenler var midir bilmem
çay yok diye gece 4 te işi bıraktım zeytin burnundan bağcılar a yürüdüm sif çay olmadığı için
Benim etim ne budum ne ????????????sana yazdığım sırada binadaki bütün baskuller bizde misafirdisen demedinmi zayıflama için öneri istediğinde ok alıcam denicem içicem vs
İftira bırak formülü bu Allah’ın gundisi bir kaşık bile vermedi bana bilesiniz gundiiiler ????@Deli Fırat usta macunun formülü peşinde şttttt kimse bilmesin
Hoş buldum mushap gardaşım yahu bu gundiler beni görünce çil yavrusu gibi dağılıyor bende karar verdim daha burayada gelmiyecemHoş geldin abi elin boş gelmedin yine
Gardaş sizin orada yeşerdimi bana biraz lazımOlurmu abi öyle şey . seni kızdıranın sırtına aha bundan sürmek lazım Ekli dosyayı görüntüle 978