Gardaşlık ısırır durumda olması lazımAbi toplamaya gidecem az daha büyüsünler diye bekliyordum toplayınca göndereyim mi yoksa hemen toplayım mı ?
Gardaşlık ısırır durumda olması lazımAbi toplamaya gidecem az daha büyüsünler diye bekliyordum toplayınca göndereyim mi yoksa hemen toplayım mı ?
İftira bırak formülü bu Allah’ın gundisi bir kaşık bile vermedi bana bilesiniz gundiiiler ????
Gardaş sizin orada yeşerdimi bana biraz lazım
Ne olsun ...@Kamhi Leonard dostum @aga_0074 ustadan bir haberin varmı sen görüşüyorsun bir ihtiyacı varsa haberimiz olsun selamlarımı ve başsağlığı dileklerimi ilet lütfen
Ustam bu şifa kaynağı ben romatizma için kulandımNeyini yapıyor veya neyde kullanıyorsunuz.
Düzcede bir eve misafir olduydum tabak içinde getirirlerken ben tatlı sandıydım meğer ısırganı haşlayıp yoğurtla karıştırmışlar.
O ara midede sıkıntı vardı yedim iyi geldi.
Elden ne gelir Allah sabırlar versin ustaya ve ailesine????Ne olsun ...
1 haftada 3 cenaze sonuncusu en ağır olanıydı
28 yaşında genç kız kardeşimiz ????
çok fazla yogunum bu aralar başımı kasiyamiyorum
Yoksa böyle bir günde aslına bakarsan yanında olmayı çok isterdim ????
Yahu he he baş tacıyım da macunum nerde ????Baş tacısın
çay tarlası kısmı beni ilgilendirir ????bir mekan buldum ilk buluşma yerimiz için nasıl bakın bakalım ????????????????
CAY TARLASI BURASI ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 979
Istanbul modada var çay tarlasi ama burası daha otantik ????çay tarlası kısmı beni ilgilendirir ????
Gundiii niye ben delimiyim ????Istanbul modada var çay tarlasi ama burası daha otantik ????
yok canım ne delisi 40 alim gelse senin dililigini ispatlayamaz ????Gundiii niye ben delimiyim ????
????evet la bu kaan eşkiyası nerdeyok canım ne delisi 40 alim gelse senin dililigini ispatlayamaz ????
Arazi yine yarın gelir yine ...????evet la bu kaan eşkiyası nerde
Çay bile servis etmedim ki bahane etmesin????Arazi yine yarın gelir yine ...
Bir bahaneyle ????????
Arazi yine yarın gelir yine ...
Bir bahaneyle ????????